Būkite visada pasiruošę susipažinti!

Ieškote savo antrosios pusės? Tuomet turite būti pasiruošę bet kada ją sutikti! Juk meilė dažnai pasibeldžia į duris tada, kai mažiausiai to tikiesi…

Ar jūs tikitės, kad netrukus sutiksite savo svajonių vyrą ar moterį? Šiek tiek pasistenkite, ir tapkite jo ar jos svajonių princu ar princese! Pateikiame kelis patarimus, kurie padės jums pasiruošti naujiems santykiams.

1. Nueikite apsipirkti. Atnaujinkite savo drabužių spintos turinį, galbūt net radikaliai pakeiskite išvaizdą. Žinoma, nereikia pasikeisti taip, kaip jums yra nepriimtina. Jūsų įvaizdis turi atspindėti jūsų asmenybę. Taigi senus džinsus ir nutrintus megztinius meskite į šiukšlių dėžę ir pirmyn į parduotuvę! Taigi stenkitės, kad apranga ir šukuosena tik pabrėžtų jūsų teigiamas savybes. Juk permainos visada tik į naudą! Galbūt jau visai netrukus permainos laukia ir jūsų asmeniniame gyvenime?

2. Pagalvokite, ko ieškote ir ko tikitės, eidami į pasimatymą. Ar jūsų tikslas ištekėti ir susilaukti vaikų? O gal ieškote sielos draugo, su kuriuo galėtumėte tiesiog maloniai bendrauti?

3. Mėgaukitės naujomis pažintimis. Svečiuose pas draugus, kavinėje, internetinėje pažinčių svetainėje –nesvarbu, kur susipažįstate su naujais žmonėmis, mėgaukitės bendravimu su kitais žmonėmis. Juk nežinote, kada sutiksite savo antrąją pusę. Galbūt jau ją pažįstate, tik dar nežinote, kad tai jūsų gyvenimo meilė?

4. Net jei teko nusivilti keliais pirmaisiais pasimatymai ir potencialiais kandidatais ar kandidatėmis į jūsų širdį, nenuleiskite rankų. Kad ir kas nutiktų, pasitikėkite savimi, niekada nepraraskite vilties ir optimistiškai žiūrėkite į gyvenimą.

5. Pasiruoškite intymiems santykiams. Atsisakykite minties mėgautis kūniškais malonumais per pirmąjį pasimatymą, jei norite ilgiau mėgautis flirtu ir kitais naujos pažinties malonumais.