Ką turėtumėte žinoti, prieš eidamos į aklą pasimatymą

Ne visoms drąsu eiti į aklą pasimatymą ne tik todėl, kad niekada nežinai, ar pasakų princas nepasirodys visai ne toks, kokį įsivaizdavai, bet ir dėl saugumo. Tačiau jei laikysitės svarbiausių tam tikrų saugumo priemonių, nebereikės dėl to taip daug jaudintis.

Jei atėjote į aklą pasimatymą ir matote, kad vyrukas yra agresyvus ar įtartinas, atsiprašykite ir sprukite nuo jo kuo toliau. Tai bus lengva padaryti, jei laikysitės šių taisyklių:

1. Pasitikėkite savo intuicija. Jei jaučiate, kad kažkas su tuo vyruku ne taip, bėkite kuo greičiau. Ir nesileiskite įtikinėjama jo gražių žodžių, kad jūs galite juo pasitikėti, neverta bijoti ir panašiai. Moterys paprastai turi gerai išvystytą intuiciją ir, patikėkite, verta jos paklausyti.

2. Susitarkite susitikti su juo tik viešoje vietoje, pasirinkite tokį susitikimo laiką, kad jūsų susitikimo vietoje aplink būtų ir kitų žmonių, jei jums staiga prireiktų pagalbos. Jei juo nepasitikite, tegul jis neveža jūsų namo.

3. Prieš susitikdama, turite žinoti tam tikros konkrečios informacijos apie jį (kur jis dirba, ką veikia, koks jo tikras vardas ir panašiai). Jei jis apie save kalba miglotai ir vengia atsakinėti į jūsų klausimus apie jį, į klausimus atsako klausimais ir, kaip sakoma, „vynioja žodžius į vatą“, būkite atsargi. Būkite atsargi, jei jis išsisukti bando sakydamas, kaip jūs jam patinkate, kokia esate graži, ar net prisipažindamas meilėje. Susižavėjimas gal ir gali atsirasti per vieną dieną, bet tvirtiems jausmams reikia laiko – nepamirškite to.

4. Būkite atsargi, jei jis klausia jūsų per daug asmeninių dalykų ir net rodo nepasitenkinimą, jei nenorite jų atskleisti. Pavyzdžiui, koks jūsų darbovietės adresas, kiek uždirbate, klausia tikslių adresų, kur gyvena jūsų šeimos nariai ir panašiai. Per daug asmeninės informacijos apie save neatskleiskite.

5. Prieš eidama į pasimatymą, pasakykite kur ir su kuo einate savo draugei, mamai ar kitam šeimos nariui. Papasakokite apie jį viską, ką pati žinote.

6. Jei į pasimatymą jis atėjo ne vienas, išeikite.

7. Įsitikinkite, kad pasiėmėte savo mobilųjį telefoną ir kad jo sąskaita papildyta, kad iškilus tam tikrai situacijai galėtumėte paskambinti.

8. Savo piniginę ir raktus laikykite rankinėje, o rankinę arti savęs ir atidžiai ją saugokite.