Internetinės pažintys: kaip ją sužavėti

Šiais laikais vyrams nebereikia vaikščioti po naktinius klubus ar barus, jei jie nori rasti savo antrąją pusę. Internetinės pažinčių svetainės – tai puikus būdas rasti svajonių moterį neišėjus iš namų. Tačiau sužavėti ją ne visada yra taip paprasta. Pateikiame keletą patarimų, kaip galite sužavėti simpatišką damą jau pirmuoju laišku!

Tinkama anketa ir pirmasis laiškas – tai du labai svarbūs žingsniai, kuriuos turite daryti tinkamai, jei norite sužavėti moterį virtualioje erdvėje.

Taigi pirmiausia turite susikurti tinkamą anketą. Ji būtinai perskaitys jūsų anketą, jei sugebėsite atkreipti jos dėmesį pirmuoju laišku. Patikėkite, net jei ji to neprisipažins, ji tikrai tai padarys. Jūsų anketa padės jai daugiau sužinoti apie jus, todėl pildykite ją labai atsakingai. Tam reikia laiko ir kantrybės, tačiau jei norite, kad jūsų paieškos kuo greičiau duotų teigiamų rezultatų, turite tai padaryti.

Būkite tikri dėl to, ką rašote ir kaip save pristatote, rašykite glaustai ir tik tiesą. Kai susikursite anketą, būtinai viską dar kartą atidžiai perskaitykite. Būkite kritiškas: jei jūsų anketa blanki ir nepatinka net jums pačiam, tuomet kaip ji gali sužavėti moteris?

Kitas ne ką mažiau svarbus žingsnis – pirmasis laiškas. Parašykite tokį pirmąjį laišką, kuris ją sudomintų. Kai jau sukūrėte savo anketą, galite imtis darbo ir ieškoti tos, su kuria norėtumėte susipažinti artimiau. Nepamirškite, kad pirmasis laiškas yra lemtingas, nes perskaičiusi jį moteris spręs, ar jums atrašyti. Taigi ką jai parašyti, kad tikrai sulauktumėte atsakymo?

1. Prieš rašydamas jai laišką, perskaitykite jos anketą. Didžiausia klaida, kurią daro vyrai bendraudami internete, yra ta, kad jie rašo pirmąjį laišką atidžiai neperskaitę jos anketos. Daugelis jų patinkančios moters anketą tik greitai peržvelgia akimis ir parašo kažką panašaus į „noriu geriau tave pažinti“. Jei norite sulaukti atsakymo, verčiau įdėmiai perskaitykite jos anketą ir parašykite ką nors tokio, kas leistų jai suprasti, kad susidomėjote ja ne tik todėl, kad ji labai graži, bet kad jūs dar ir perskaitėte tai, ką ji parašė.

2. Nerašykite banalių, trumpų frazių, kurios gali būti skirtos bet kuriai moteriai. Patikėkite, ji tikriausiai gauna daug laiškų su tekstu „labas“, „kaip gyveni“, „kokia tu graži“ ir panašiai. Patikėkite, ji tikrai neatrašinėja į kiekvieną tokį laišką.

3. Atsipalaiduokite ir nepersistenkite rašydami laišką. Nebijokite parodyti, kad esate tiesiog paprastas vyras. Kai kuriems vyrams sunku rašyti laiškus, nes jie tiesiog nežino, ką rašyti. Parašykite tai, ką galvojate, kodėl ji jus sudomino, kas bendro jus gali sieti (juk perskaitėte jos anketą). Tik pirmajame laiške nerašykite savo gyvenimo istorijos – patikėkite, tam dar per anksti. Kad ir ką berašytumėte, išlikite savimi. Paklauskite jos ko nors tokio, į ką ji tikrai turės atsakyti, taigi ir jums atrašyti.

4. Dar kartą perskaitykite laišką ir ištaisykite gramatines klaidas. Manote, kad tai nesvarbu? Moterims tai net labai svarbu! Jei darote daug gramatinių klaidų, ji pagalvos, kad esate neraštingas, taigi ir neišsilavinęs. Daugeliui moterų svarbu, ar vyras yra išsilavinęs.

Taip pat turite perskaityti laišką dar kartą todėl, kad įsitikintumėte, kad tikrai pasakėte viską, ką norėjote.