Internetinės pažintys: kaip sužavėti?

Žinoma, savo gyvenimo meilę galite sutikti bet kur ir bet kada – net ir parduotuvėje ar autobusų stotelėje. Tačiau jei norite padidinti šansus sutikti savo išrinktąjį (ar išrinktąją), turite imtis priemonių. Viena iš jų – ieškoti pažinčių svetainėse.

Radote tą, kuriam jaučiate simpatiją? Belieka jį (arba ją) sužavėti…

Šiame technologijų amžiuje daug ką galima padaryti pelės klavišo paspaudimu – net ir susirasti žmogų, su kuriuo norėtųsi pasenti. Tačiau susipažįstant ir bendraujant internetu svarbu laikytis tam tikrų taisyklių, nes viena klaida, ir jums patinkantis žmogus gali susidaryti apie jus klaidingą nuomonę.

Pavyzdžiui, reikėtų atsiminti, kad net jei jums patinkantis asmuo atrašė, dar nereiškia, kad jis pasiryžęs žengti su jumis prie altoriaus. Bendraukite, kol susipažinsite artimiau ir jis (ar ji) pasakys, kad nori rimtų santykių.

Susirašinėjate su žmogumi, kuris, manote, galėtų tapti jūsų gyvenimo partneriu? Pateikiame kelis patarimus, kuriuos turėtumėte atsiminti, kad jūsų pažintis klostytųsi sklandžiai:

Patarimai moterims:

1. Radote vyrą, su kuriuo norėtumėte susipažinti artimiau? Parašykite jam laiškutį, tačiau nebūkite per daug įkyri. Parašykite jam antrą kartą tik tada, kai gausite atsakymą į pirmą laišką. Jei jis jums neatrašė, tuomet neverta jo persekioti – jis jumis nesidomi. Vyrams nepatinka įkyrios moterys, kurios, nesulaukusios atsakymo, pristoja ir nuolat rašinėja. Kaip ir gyvenime, parodykite jam dėmesį, bet leiskite jam imtis iniciatyvos ir užkariauti jūsų dėmesį.

2. Vyrai kartais yra linkę labai skubėti. Prieš sutikdama nueiti į pasimatymą, įsitikinkite, kad tai tas žmogus, su kuriuo jums bus malonu bendrauti.

3. Neskubėkite atskleisti visų savo paslapčių. Tik jūs sprendžiate, ką informaciją apie save norite pasakoti mažai pažįstamam žmogui, o ko – ne. Tačiau neskubėkite vos susipažinusi su vyru visko iškloti kaip kunigui, juk dar gerai nepažįstate to žmogaus. Be to, paslaptingos moterys vyrams patinka, jos intriguoja ir skatina smalsumą.

4. Jei nusprendėte, kad su tuo žmogumi, su kuriuo ilgą laiką susirašinėjate, norite turėti daug rimtesnių santykių, stenkitės, kad jis jaustųsi gerai bendraudamas su jumis. Jei jis turėjo skaudžios patirties ir nepasitiki moterimis, stenkitės jam įrodyti, kad yra ir kitokių moterų.

Patarimai vyrams:

1. Neišjunkite kompiuterio tol, kol neatsakėte į paskutinį jums patinkančios moters laišką. Jei ji jums parašė ir laukia atsakymo, o jūs imate ir atsijungiate, ji pamanys, kad esate labai nemandagus arba kad ja nesidomite.

2. Jei norite paprašyti jos telefono numerio, būkite labai taktiškas. Pasakykite jai, kad jūs norėtumėte išgirsti jos balsą, todėl jums reikia jos telefono. Nebūkite storžievis.

3. Jei ji atskleidžia jums savo asmenines paslaptis, būkite kantrus ir mokėkite išklausyti.

4. Nemeluokite jai, sakykite jai viską, kaip yra. Tegul ji žino, ko gali iš jūsų tikėtis ir kad ja pasitikite.

5. Pirmas neužsiminkite apie seksą, tegul šią temą aptarinėti pradeda ji. Jei jūs pirmas apie tai užsiminsite, ji pamanys, kad esate nerimtas ir ieškote vienadienių santykių, o tokie vyrai moterų nedomina.