Penki dalykai, kuriuos reikėtų sužinoti apie vyrą po trijų pasimatymų

Jūs jau buvote kine, vakarieniavote restorane, bučiavotės ir planavote praleisti kartu kitą savaitgalį. Tu supranti, kad atsitiktinis susitikimas gali peraugti į rimtus santykius. Kaip sužinoti, o ką jis apie tai galvoja?

Jei tu iš tikrųjų patinki vyrui ir jis nori tęsti santykius, tai ir neklausiamas pamažu ims vis daugiau pasakoti apie savo gyvenimą. Ir, žinoma, klausinės tavęs. O tai, kad jo ketinimai – rimti, galima suprasti iš to, kiek jis su tavimi atviras ir nuoširdus. Vis dėlto einant į ketvirtą pasimatymą tau reikėtų kai ką apie jį sužinoti.

1. Kuo jis užsiima

Ne, ne kiek jis uždirba ir kur dirba, o būtent, ką jis veikia. Jei jis pasakė, kad dirba vadybininku vienoje kompanijoje, tai dar nieko nereiškia. Sužinok, kuo būtent jis užsiima, kaip praeina jo darbo diena. O jei jis tau iki šiol dar nepapasakojo, pasidomėk pati. Jam tai turėtų būti malonu.

2. Ar jis turi hobį

Einant į ketvirtą pasimatymą pravartu būtų sužinoti, kaip jam patinka leisti laisvalaikį. Pirmiausia jo pomėgiai gali daug ką apie jį pasakyti. Kita vertus, tu būsi psichologiškai pasirengusi, jei jis pasiūlys tau nuvykti paslidinėti Šveicarijos kalnuose arba pakvies į Marilyn Mansono koncertą.

3. Jo aplinka

Tėvai, broliai, seserys, artimi draugai… Gerai, jei kai kurių iš jų tu jau žinai vardus. O jei vyras niekada nekalba apie savo artimus žmones, tai – rimtas signalas. Greičiausiai jis nė neketina įsileisti tavęs į savo gyvenimą.

4. Jo buvę santykiai

Tik nereikia išmušinėti jokių pikantiškų detalių iš jo praeities! Tačiau informacija, ar jis buvo vedęs, o gal ir tebėra, labai praverstų.

5. Jo skonis

Jis neprivalo pats apie tai pasakoti. Tačiau reikėtų būti atidžiai ir pati suprasti, kokie patiekalai jam labiau patinka, kokius mėgsta žiūrėti filmus ir klausyti muziką. Ši informacija padės tau daugiau sužinoti apie jį. Be to, jam bus labai malonu, jei pavaišinsi jo mėgstamiausios rūšies kava.