Į pasimatymą 30-ties!

Jums jau greitai 30, tačiau vis dar neturite poros? Tuomet pirmyn į pasimatymus! Tiesa, pasimatymai, kai esi nebe aštuoniolikmetė, šiek tiek skiriasi – juk jūs jau puikiai žinote, ko norite iš gyvenimo ir kokių santykių ieškote.

Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt pateikia keletą patarimų vyresnėms moterims, susiruošusioms į pasimatymą.

Nenešiokite sijonų, kuriuos lengvai galima supainioti su diržu. Žinoma, tai nereiškia, kad turite rengtis kaip vienuolė, tačiau jūs jau, ko gero, puikiai žinote, ko norite iš gyvenimo, tad parodykite tai rinkdamasi solidesnį stilių.

Nebūkite per griežta, bet žinokite, ko ieškote. Na, visos svajoja apie aukštą plačių pečių tamsiaplaukį, kuris turi nuostabų humoro jausmą ir tikrai nepamaišytų, jei jis per mėnesį uždirbtų tiek, kiek jūs per metus. Tačiau jei jums reikėtų tiksliai tokio vyruko, turbūt nebūtumėte vieniša. Labai svarbu mokėti atskirti, kurios partnerio savybės yra svarbios, o su kuriomis galėtumėte lengvai susigyventi, net jei jos jums ir nelabai patinka.

Taigi galbūt nereikia taip griežtai vertinti visų kandidatų į jūsų širdį ir pamėginti nueiti į pasimatymą su kuo nors, kas ne visiškai atitinka jūsų svajonių vyro kriterijus. Na ir kas, kad jis neskaitė jums labai patinkančios knygos ar turi mažai patirties su moterimis. Kas žino, gal liksite maloniai nustebinta ir puikiai praleisite laiką?

Mokėkite pasakyti „Ne“. Na, o jei visgi pastebėjote, kad vyras turi tokių charakterio savybių, su kuriomis jūs tikrai niekada negalėtumėte sugyventi, ir jei esate įsitikinusi, kad jūs bendros ateities neturite, tuomet nemeluokite nei sau, nei jam. Būdamos dvidešimties turbūt išbandėte ne vieną pasimatymų strategiją ir ėjote į pasimatymus su pačiais įvairiausiais vyrais. Iš praeities klaidų tikriausiai pasimokėte, tad turėtumėte žinoti, kad kavos gėrimas su tuo, kuris jums nė truputį nepatinka, yra tik laiko gaišimas. Drąsiai pasakykite „ne“ vyrui, kuris jūsų visiškai nedomina.

Pagalvokite apie vietas, kuriose galėtų lankytis jūsų svajonių vyras. Greičiausiai jūs ieškote rimtiems santykiams pasiruošusio vyro, su kuriuo būtų apie ką pasikalbėti ne tik prie taurės vyno, bet ir prie rytinio kavos puoduko. Tuomet kodėl savo išrinktąjį vis dar tikitės sutikti bare? Jei nemanote, kad savo gyvenimo meilę galite rasti snūduriuojantį bare prie kelių tuščių alaus bokalų, tuomet savo laimę verčiau išbandykite parke, koncerte ar kitose panašiose vietose.

Pamirškite taisykles, kurios per daug varžo jūsų gyvenimą. Bučiuotis galima tik per antrą pasimatymą, mylėtis – tik po trijų mėnesių… Jūs jau suaugusi moteris ir viską galite daryti tada, kada pati to norite. Svarbiausia, kad kartu puikiai leistumėte laiką ir jaustumėtės puikiai!