Pažintys internete: kaip atskirti nuotykių ieškotoją

Jei ieškote savo antrosios pusės pažinčių portaluose, vertėtų išmokti atskirti tuos, kurie ieško rimtų santykių nuo nuotykių ieškotojų. Jei ieškote to, kuris jus mylėtų „kol mirtis išskirs“, turėtumėte ignoruoti nuotykių ieškotojus ir susirašinėti tik su tais, kurie ieško savo antrosios pusės.

Nuotykių ieškotojai žino, kad moterims patinka komplimentai, todėl dar gerai jūsų nepažinęs puls jus liaupsinti ir girti. Žinoma, kadangi jis daug apie jus nežino, jo komplimentai bus labiau bendri, tokie, kuriuos galima sakyti kiekvienai moteriai. Pavyzdžiui, kokia tu graži.

Nuotykių ieškotojai dažnai išlieka paslaptingi, vengia pasakoti apie savo gyvenimą. Tačiau tokie vyrai gali pasirodyti labai galantiški ir rafinuoti. Visada padėkos ir pasidžiaugs, kad atrašėte jam į laiškelį. Nuotykių ieškotojai mėgsta gražiai rengtis ir pirkti brangius automobilius (žinoma, tai priklauso nuo to, kiek jis uždirba). Toks vyras ne kartą būtinai pasigirs nauju pirkiniu, nes jam labai svarbu padaryti įspūdį visoms pažįstamoms moterims. O jeigu jis savo anketoje deda nuotraukas, kuriose jis šalia prabangaus automobilio (nebūtinai savo) ir pasipuošęs brangiais papuošalais – bėkite nuo jo.

Nuotykių ieškotojas yra gerai išstudijavęs moterų psichologiją, todėl nesileiskite jo apgaudinėjama. Jis puikiai žino, kad norint sužavėti moterį reikia domėtis jos interesais ir gyvenimu. Toks vyras visada yra pasiruošęs seksualiniams santykiams, tad atkreipkite dėmesį, ar jo anketoje nėra gašlių minčių.

Nuotykių ieškotojas negali įsipareigoti vienai moteriai, juk aplink yra tiek daug nuostabių moterų! Jie negali susilaikyti nepaflirtavę su kitomis moterimis, nes iš naujo ir iš naujo nori išbandyti savo meistriškumą mėginant sužavėti moteris.

Nuotykių ieškotojai dažniausiai būna itin romantiški. Jie jums gali pasakoti apie romantišką pasimatymą ant jūros kranto leidžiantis saulei, tačiau nebūkite per daug patikli – dažnai tokie vyrai tik daug kalba.

Comments are closed.