Internetinės pažintys: kaip puoselėti santykius

Rimtiems ir darniems santykiams reikia laiko subręsti. Jei antrosios pusės ieškote internetinėje pažinčių svetainėje, taip pat turėsite skirti šiek tiek laiko, kad sukurtumėte harmoningus santykius. Pateikiame 5 patarimus, kaip puoselėti santykius, jei susipažinote internetinėje pažinčių svetainėje.

1. Skirkite kuo daugiau laiko. Ar jūsų susirašinėjimo draugas ar draugė reguliariai jums parašo? Ar ir jūs jam ar jai parašote reguliariai? Jei jis ar ji jums patinka, turite skirti jam ar jai tiek laiko, kiek tik galite. Jei susirašinėjate labai daug ir labai seniai, ženkite kitą žingsnį ir pakvieskite į pasimatymą.

2. Stenkitės, kad jis ar ji jaustųsi gerai. Jei ieškote antrosios pusės internetinėje pažinčių svetainėje, turite pasistengti, kad tiek jūs, tiek jūsų susirašinėjimo draugas ar draugė jaustųsi gerai. Jei vienas iš jūsų labai įkyriai rašinėja ir reikalauja dėmesio, santykiams tai nėra gerai. Vadovaukitės taisykle „neskubėk ir būsi pirmas“. Reikia šiek tiek laiko, kad geriau pažintumėte vienas kitą ir imtumėte vienas kitu pasitikėti.

3. Gerbkite vienas kito privatumą. Pasitenkinkite tik ta informacija, kurią jis ar ji nori jums atskleisti ir nešnipinėkite savo susirašinėjimo draugo ar draugės. Pavyzdžiui, jei jis ar ji savo anketoje neturi nuotraukos, geriau nemėginkite pagal jo ar jos vardą ir pavardę interneto paieškos sistemoje ieškoti jo ar jos nuotraukų. Verčiau palaukite, kol jūsų santykiai taps tvirtesni, jis ar ji ims jumis pasitikėti ir pats ar pati atsiųs savo nuotrauką.

4. Dalykitės įdomia informacija. Su savo susirašinėjimo draugu ar drauge dalinkitės įvairiomis nuorodomis, siųskite jam ar jai atvirukus, atsiųskite savo mėgstamos muzikos vaizdo klipą. Taip turėsite progą ne tik papasakoti, bet ir parodyti, koks esate ir ką mėgstate.

5. Puoselėkite ir gerbkite jūsų santykius. Puoselėkite jūsų santykius ir pamatysite, kaip po truputėlį jie skleidžiasi. Jei jūsų susirašinėjimo draugas ar draugė jums labai patinka, galbūt neverta susirašinėti ir su kitais? Galbūt radote savo antrąją pusę?

Comments are closed.