15 dalykų, kuriais vyrai bodisi

Man vyrai paminėjo tik keletą dalykų, kuriais jie bodisi. Vieniems šis straipsnis gali pasirodyti savaime suprantamas, o kitiems minimi dalykai nebus tokie paprasti. Vis dėlto, kadangi jūsų vyras jums to niekada tiesiai šviesiai nesakys, reikėtų įsiminti keletą jų minčių.

1. „Kai tupi ant unitazo, moteris turėtų visada būti užsidariusi duris. Man regis, tikrai šlykštu matyti moterį ant unitazo. Ir nepalikinėkite jokių įklotų ir kitokių dalykų, kad juos matytų vyras. Mums nepatinka net per televiziją rodoma šių daikčiukų reklamą.”

2. „Man šiek tiek atgrasi per didelė materialistė. Jei tik pamatau, kad jai labai rūpi, kokiais batais aš apsiavęs ar koks laikrodis man ant rankos, kokį automobilį vairuoju, aš iš karto atsitraukiu.”

3. „Galiu bodėtis pavyduliaujančia moterimi. Kartą per pasimatymą šalia mūsų automobilyje sėdėjo blondinė ilgais plaukais. Mano draugė apkaltino mane, neva aš norėjęs ją patikrinti. Vėliau pasirodė, kad tai buvo vaikinas, ne mergina.”

4. „Labai svarbu – paslaptingumas. Kartą šnekėjomės su viena moterimi telefonu ir ji man pasakė ketinanti numesti svorio, kad galėtume užsiimti seksu. Argi reikia didelių pastangų, kad prikalbintum vyrą suartėti?”

5. „Man nepatinka, jei moteris neturi savo gyvenimo arba darbo. Arba jos prasta reputacija. Arba buvęs vyras buvo kietas riešutėlis. Man patinka moterys, atsakančios už savo veiksmus.”

6. „Man patinka tokia moteris, su kuria susitikinėju neverčiamas. Jeigu vaikiną ir taip kamuoja visokie nemalonumai, o ji dar verčia įsitempti, tai jis tuojau pat užsisklęs.”

7. „Nemėgstu, jei moteris priverčia mane jaustis blogai prie kitų. Jei ką nors padariau netinkama, apie tai ji turėtų kalbėti namie, ne viešai.”

8. „Leiskite nors pusvalandį po ilgos darbo dienos namo parėjusiam vyrui pabūti vienam. Tiesiog jį pabučiuokite, bet nepulkite iš karto reikalaudama to ir ano.”

9. „Moteris neturėtų leisti vyrui suvokti, kad tik jis yra jos pasaulis. Kartą viena mergina man pasisakė, kad ruošdamasi į pirmąjį pasimatymą su manimi ji ištisas tris valandas puošėsi. Na to tai jau per daug…”

10. „Kiekvienas vaikinas bijo, kad po vestuvių mergina nusikirps plaukus, priaugs svorio ir visai dėl nieko nebesistengs.”

11. „Nė viena moteris neturėtų nusigerti kartu su vyru. Viena, jei gurkšnojate gėrimų namie ir truputį apsvaigstate, tačiau visai kas kita, kai prisišniojate bare kaip kokia kvaiša – tada vyrui būna atgrasu. Niekam nepatinka šalia blerbetuojantis girtuoklis.”

12. „Niekada neleiskite, kad vaikinas sužinotų, jog sėdėjote namie laukdama jo skambučio arba kad jis – visas jūsų gyvenimas. Vaikinui malonu, jeigu jūs patinkate ir kitiems, žinoma, jei tik nemiegate su kuriuo nors iš jų.”

13. „Jei moteris ima persekioti, vyrui darosi atgrasu. Pamenu, į suaugusių vyrų klubą ateidavo studenčiokių. Tada jausdavausi keistai: tarytum karvės būtų atėjusios pasiganyti į mūsų pievą… Jos buvo taip lengvai prieinamos…”

14. „Jei su moterimi jautiesi taip, lyg turėtum jai viską raportuoti – tai prilygsta pasižymėjimui atėjus į darbą ir išeinant iš jo. Ir tai iš karto “nusodina”.

15. „Moteris niekada neturėtų lankytis nepranešusi iš anksto tiek vyro namuose, tiek jo darbe. Priešingu atveju jis manys, kad ji yra “pražūtingai patraukli” moteris”.

Šis tekstas yra paremtas Šerės Argov parašyta knyga „Kodėl vyrai myli kales?”, kurią Lietuvoje yra išleidusi „Alma Littera” leidykla.

Comments are closed.