Subalansuotas man!

Apsispręsti, ar vyras patinka ir yra toks, kokio ji ieško, moteriai užtrunka vos tris minutes, rodo naujas tyrimas.

Tyrimas atskleidė, kiek vidutiniškai laiko reikia moteriai įvertinti žvilgsnį, fizines savybes, aprangos stilių, kalbėjimo manieras.

Taip pat skubiai moterys teisia, kaip vaikinas bendrauja su jos draugais bei nusprendžia, ar šis yra sėkmingas ir ambicingas.

Tyrimo duomenimis, moterys tiki, jog 180 sekundžių yra pakankamas laiko tarpas įvertinti, ar jis toks, kokio dailiosios lyties atstovė ieško.

Taip pat paaiškėjo, jog moterys retai pakeičia savo nuomonę gerai susipažinus, jos mano, jog yra visada teisios spręsdamos apie vyrus ar juos teisdamos.

„Manau, daugybė žmonių susitikinėdami pasikliauja savo instinktais. Taip santykiai atrodo magiškesni, įdomesni. Tačiau vis tiek stebina, kaip greitai nuosprendį priima moterys – per tiek laiko neįmanoma net spėti drauge išgerti kavos“,- sako tyrėjai.

Keista, kiek daug moterų pasikliauna savo instinktais, tačiau vis tiek suteikia progą vyrui pakeisti jos mintis. Stipriosios lyties atstovai tokiu atveju dažnai mano, jog moteris susižavėjo, o šios tiesiog nori būti teisingos ir suteikti šansą.

„Nepriklausomai nuo religingumo, laukimas padeda santykiams kokybiškiau išsivystyti, laisviau bendrauti, pagerina ilgalaikį stabilumo ir pasitenkinimo draugyste jausmą“.