Penkios priežastys, kodėl draugės pavilioja vyru

Turbūt ne veltui sakoma, kad moters geriausia draugė – antra vyro žmona. Vis dėlto kodėl du artimi žmonės ryžtąsi dvigubai išdavystei? Ir ką reiškia pasakymas „išsivedė vyrą“? Jis ką – dviratis, mašina ar veršiukas?

Apskritai žodis „išsivedė“ griauna harmoniją ne tik šeimoje, bet ir visur kitur. Juk kiekvienam norisi tikėti, kad kažkur pasaulyje yra jo antra pusė. Ir niekas nenori girdėti, juo labiau įsitikinti, kad tavo antra pusė visai ne tavo. Vis dėlto kodėl geriausios draugės pavilioja vedusius vyrus?

1. Tau geriausia draugė – artimas, savas žmogus, o vyrui – simpatiška ar net labai patraukli moteris. Be to, labai gerai pažįstama. Todėl kontaktas ir galimybė sužinoti apie ją dar geriau – iš esmės neribojamas. Užtat geriausiai draugei daug paprasčiau, nei bet kuriai kitai moteriai pavilioti tavo vyrą.

2. Jaunystė – viena iš pagrindinių priežasčių, kodėl draugė pavilioja vyrą. Ji itin rūpinasi savo išvaizda, jos pečių neslegia buities rūpesčiai ir kitos šeimyninės problemos. Ir vyras lengvai užkimba ant tokios moters kabliuko. Todėl geriau niekada nekviesk į savo namus jaunesnės už save ir išvaizdžios draugės.

3. Dažnai moterys būna tokios artimos, kad joms patinka vieno ir to paties tipo vyrai. O pačios draugės tiek supanašėja, kad vyras pasimeta ir išsirenka tą, su kuria jo nesieja problemos: konfliktai, pinigų stygius, vaikų auklėjimas, uošvių kišimasis ir t.t.

4. Draugė, prisiklausiusi iš vyro žmonos apie konkrečias jo charakterio savybes, žino, kaip jam įtikti, ko vengti, ką nutylėti.

5. Būna, kad draugės pavilioja vyrus tik norėdamos atkeršyti jų žmonoms. Pavyzdžiui, kažkada ankstyvoje jaunystėje merginos nepasidalino vienu ir tuo pačiu vaikinu. Viena pamiršo, o kitai giliai įstrigo į širdį. Štai ir situacija, kai draugei ir nereikalingas tavo vyras, tačiau ji norėjo tik atkeršyti tau.

Kaip išvengti meilės trikampio? Tikriausiai reikia neprileisti arti nei vienos moters prie savo vyro. Gal tada pavyktų išvengti ir pavojaus. Bet ar tai teisinga? O gal geriau būtų palaikyti tokius tarpusavio santykius, kad tavo mylimajam nesinorėtų būti išvedamam?