Ilgalaikiai santykiai: kur klysta moterys?

Kad ir kaip sunku pripažinti dailiosios lyties atstovėms, ir moterys kartais klysta kurdamos ilgalaikius santykius. Tačiau labai noritn klaidų galima išvengti.

Svetainės DarniPora.lt apklausa atskleidė, kad 31% moterų mano, jog santykiai po pirmo pasimatymo neužsimezgė dėl jų kaltės.

Deja, kartais moterys nesupranta, kad elgiasi klaidingai ir daro tas pačias klaidas vėl ir vėl, o po to stebisi, kodėl joms taip nesiseka santykiuose. Pateikiame didžiausių moterų klaidų sąrašą.

1. Mano, kad geresnio ji tikrai neras… Dar ir kaip ras! Jei santykiai nesusiklostė, žinokite, kad nelaimingą meilę tikrai pamiršite po kelių mėnesių ar kelių pokalbių su geriausia drauge. Nutrūkusius santykius vertinkite kaip šansą sutikti kur kas geresnį partnerį.

2. Tikrina jo elektroninius laiškus ar trumpąsias žinutes telefone. Ar turite rimto pagrindo manyti, kad jis jums gali būti neištikimas? Tuomet kam jums toks vyras?! Na, o jei pagrindo nėra, tokiais poelgiais nežeminkite nei savęs, nei savo mylimojo.

3. Yra įsitikinusios, kad jis turi būti susidomėjęs viskuo, ką ji daro ar sako. Ar jūs tikrai esate labai susidomėjusi, kai jis kalba apie futbolą ar žvejybą? Ne? Tuomet nesitikėkite iš jo to paties, kai pasakojate apie tai, kokią suknelę nusipirko jūsų draugė.

4. Nesikalba. Jei norite sukurti darnius santykius, labai svarbu pasidalinti visais jausmais su savo partneriu. Jei pykstate ant jo, kad jis vakarėlyje nusišypsojo pažįstamai, taip jam ir pasakykite.

5. Laukia, kol princas ant balto žirgo jas ras, pačios nepajudindamos nė piršto. Nepamirškite, kad randa tas, kas ieško. Riterių laikai jau seniai praeityje – jei norite sukurti laimingus santykius, turite įdėti pastangų.

6. Mano, kad sukūrus harmoningus santykius nebereikia stengtis. O, kad viskas būtų taip paprasta… Deja, realybė dažniausiai būna kur kas kitokia… Jei norite išsaugoti harmoningus ilgalaikius santykius, turite stengtis visada ir bet kokioje situacijoje ieškoti kompromiso.

7. Įsimylėjusios pamiršta drauges. Nepriklausomai nuo to, ar turite mylimąjį, nevertėtų pamiršti draugių, nes jūsų partneris jų tikrai neatstos. Ne kiekvienas gali pasigirti, kad turi tikrų draugų. Taigi jei jūs tuo galite pasigirti, vertinkite tai.

8. Galvoja, kad sukūrus santykius išsispręs visos problemos. Netikėkite šia iliuzija. Santykiai atneša daug džiaugsmo, tačiau jūsų gyvenimo problemų tikrai neišspręs.

9. Nepasako, ko nori lovoje. Jūsų seksualinis gyvenimas bus tobulas tik tada, jei pasakysite savo partneriui, ko iš jo tikitės lovoje. Jei esate artimi, o jūsų santykiai rimti, jums neturėtų dėl to būti nejauku.

10. Neigia, kad santykiuose yra problemų. Moterys dažnai mėgsta ignoruoti savo santykių problemas, tačiau žinokite, kad savaime jos tikrai neišsispręs.

11. Mano, kad priklausyti nuo kito asmens yra trūkumas. Na, jei jūs svajojate apie visišką laisvę, tuomet jums geriau nekurti ilgalaikių santykių. Santykiuose abu partneriai turi nuolat ieškoti kompromisų.

12. Viską analizuoja. Kodėl būdamas darbe jis paskambino du, o ne tris kartus? Arba kodėl jis gimtadienio proga jums padovanojo rožių, o ne jūsų mėgstamų lelijų? Gal vieną kartą liaukitės analizavusi ir tiesiog būkite laiminga su savo mylimu žmogumi!