Anti-flirto taisyklės: nesišypsok vyrui, kurio nepažįsti

Alice Reighly 1920 metais Vašingtone įkūrė anti-flirto klubą, kurio tikslas buvo apsaugoti jaunas merginas ir moteris nuo nepageidaujamo vyrų dėmesio gatvėje. Alice Reighly suburtos merginos ir moterys laikėsi tam tikrų (ne)flirto taisyklių. Kai kurių jų taisyklių vertėtų neignoruoti ir šiandien.

Anti-flirto klubo taisyklės:

1. Neflirtuok. Tos, kurios skuba flirtuoti, dažnai gailisi. Na, įdomu būtų padiskutuoti su Alice Reighly pasiekėjomis apie tai, kas yra flirtas. Šypsena? Akių kontaktas? Prisilietimai?

2. Negaišk laiko flirtuodama su vyrais gatvėje, kurie pravažiuoja pro šalį. Jie juk vis tiek neišgelbės nuo ėjimo pėsčiomis. Kitaip tariant, tai paprasčiausias įspėjimas nesėsti į nepažįstamo vyro automobilį, nes gali baigtis blogai.

3. Nekoketuok akimis – akys skirtos kur kas svarbesniems tikslams. Reikia pripažinti, kad seksualus žvilgsnis – vienas iš geriausių būdų nuginkluoti bet kokį vyrą.

4. Neik į pasimatymą su vyru, kurio gerai nepažįsti, nes jis gali būti vedęs, taigi tau su jo žmona gali tekti sudalyvauti „plaukų tempimo viena kitai“ varžybose. Tiesa, vyrai kartais meluoja apie savo šeimyninę padėti, tad reikia būti labai akyloms.

5. Nemirksėk jokiam vyrui – mirksnis viena akimi gali sukelti ašarą kitoje akyje. Na, taip, santykiai gali skaudinti. Bet tikrai ne visada!

6. Nesišypsok vyrui, kurio nepažįsti. Verčiau saugok savo šypseną tam, kurį gerai pažįsti. Patarimas užmegzti artimus santykius tik tada, kai gerai jį pažinsi, gal ir yra vykęs. Tačiau šypsena juk nieko nekainuoja ir neįpareigoja.

7. Neprasidėk su visais vyrais, kuriuos gali turėti – flirtuodama su visais gali prarasti TĄ vienintelį. Kitaip tariant, nesielk kaip laisvo elgesio moteris. Beje, vyrams ir šiandien kur kas labiau patinka sunkiai pasiekiamos moterys.

8. Neleisk, kad vyresni vyrai merktų tau akį, paglostytų pečius bei rodytų „tėvišką“ susidomėjimą tavimi. Tai jie daro tik norėdami pamiršti, kad yra tėvai. Šiandien tokie „tėveliai“ atvirai perka trisdešimt ar daugiau metų jaunesnių gražuolių meilę.

9. Jei esi tikra dėl vyro jausmų tau, jo akivaizdoje neflirtuok su jokiu kitu vyru, nes gali jį prarasti. Tai amžina tiesa – joks vyras nesusitaikys su tuo, kad jo moteris rodo dėmesį kitam.