Visa tiesa apie flirtą internetu

Visos naujos pažintys prasideda nuo flirto, net jei susipažinote pažinčių svetainėje. Tiesa, flirtas realiame gyvenime ir flirtas internetu šiek tiek skiriasi. Ar jau susirašinėjate su simpatiška moterimi ar patraukliu vyruku? Pateikiame keletą patarimų, kaip flirtuoti internetu.

1. Būkite aktyvus. Jei susirašinėjate su kažkuo, kam jaučiate simpatiją, būkite labai aktyvus – atrašykite jai ar jam taip greitai, kaip tik galite. Patys rodykite iniciatyvą, reguliariai užkalbinkite, paklauskite, kaip sekasi. Priešingu atveju apie jūsų laiškus ji ar jis gali ir pamiršti.

2. Būkite savimi. Flirtas – tai ne teatro scena, kur reikia vaidinti. Būkite toks (ar tokia), koks esate. Juk nenorite, kad ji vėliau nusiviltų supratusi, kad iš tiesų esate visai kitoks žmogus, ne atrodėte iš pradžių.

3. Rinkitės paprastas temas. Flirtas turėtų būti lengvas, linksmas ir draugiškas, todėl vos susipažinę su simpatiška moterimi (ar vyru) neskubėkite gvildenti pasaulinio svarbumo temų, tokių kaip badas Afrikoje, politika ar klimato atšilimas. Priešingu atveju, jei jūsų nuomonės kuriuo nors klausimu nesutaps, jūsų pokalbis gali virsti ginču, ir tai jau tikrai nebebus flirtas.

4. Įgykite praktikos. Geram flirtui taip pat reikia praktikos. Žinoma, jūs turite visas galimybes ją įgyti. Tikėtina, kad kai pradėsite bendrauti internet, nervinsitės, nerimausite, tačiau su laiku įgysite praktikos ir taip nebesijaudinsite. Todėl stenkitės bendrauti kuo daugiau.

5. Išnaudokite visas interneto galimybes. Nepamirškite, kad galite laiške pridėti linksmų veidukų, bučinukų ir kitų ženklų, kurie parodys jūsų damai (ar vyriškiui), kad jūs flirtuojate.

6. Skaitykite, ką rašote. Bendravimo internetu privalumas tas, kad prieš išsiųsdami laiška galite paskaityti, ką parasite. Pasinaudokite šia galimybe ir pamėginkite įsivaizduoti, kaip šiuos žodžius supras žmogus, kuris šį laišką skaitys. Juk kartais pasitaiko, kad pasakome visai ne tai, ką norėjome.

7. Flirtuoti internetu yra labai smagu! Tačiau būkite atidūs – net jei flirtuojate, neskubėkite atskleisti savo telefono numerio ar elektroninio pašto. Jei tariatės dėl pasimatymo, tarkitės susitikti tik viešoje vietoje, neatskleiskite savo namų adreso.