Meilės seminaras „Tantra, praktika ir meditacija” su Prasad Rangnekar, Indija

Šį kartą nusprendėme padovanoti Jums šiek tiek egzotikos. Tikriausiai esate girdėję apie Tantrą, savitansformaciją. Tantra yra išties nuostabi sistema savęs pažinimui ir vystymui. Dažnai užsiangažuojame savo kiaute, patiriame daug neigiamų emocijų, per daug įsitempiame. Tantros esmė išlaisvinti save, priimti, pamilti ir džiaugtis gyvenimu.

Kviečiame Jus į DarniPora.lt organizuojamą seminarą „Tantra, praktika ir meditacija”, kuris įvyks jau šių metų gegužės 29-30 dienomis. Seminaras truks dvi dienas. Jį ves Tantros meistras iš Indijos, Prasad Rangnekar. Mes sukursime atpalaiduojančią atmosferą, kurioje džiaugsimės – be pastangų. Bus skirta pakankamai laiko suvokti asmeninį patyrimą ir juo pasidalinti.

Praktikuodami Tantrą eksperimentuosime ir mokysimės per patyrimą bei jausmus, giliau suvokti protą ir kūną, galiausiai pasiekti pačias širdies gelmes.

  • Tantra jogos judesys,
  • jogos transas,
  • tyla,
  • meditacija,
  • kvėpavimo praktika,
  • diskusijos,
  • meditacinis šokis,
  • dvasiniai pratimai.

Apie Prasad Rangnekar

Prasad yra jogos mokytojas iš Indijos. Jau daug metų jis veda jogos užsiėmimus daugiau kaip 15-oje šalių Europoje, Šiaurės Amerikoje, Vidurio Rytuose ir Azijoje.

Mokytis Prasad pradėjo būdamas 9 metų. Jo kelionė, mokant jogos, tęsiasi per visą pasaulį. Jis padeda tūkstančiams žmonių, nuo turinčių priklausomybę narkotikams iki milijonierių, nuo gatvės vaikų iki vėžiu sergančių pacientų.

Dvasinis mokytojas yra labai gerbiamas daugelyje pasaulio jogos centrų už jo stiprų kultūrinį pagrindą, filosofines įžvalgas, sveikatos ir fitneso patirtį, džiaugsmingą ir ramią prigimtį.

Seminaro vieta: psichologijos studija “Menas būti”, Krivių 5/ Baltasis skg.12, Vilnius Seminaro laikas: 2010 05 29 – 2010 05 30, šeštadienį ir sekmadienį 10 – 18 val. Seminaro kaina: 450 Lt, užsiregistravus ir sumokėjus iki gegužės 10 d. – 400 Lt. Seminaro vertimas: Prasad Rangnekar ves seminarą anglų kalba, vertėjas vers į lietuvių kalbą.

Kviečiame registruotis telefonu 8 65926971 (Kristina) arba el.paštu info@darnipora.lt