Koks esu ir koks noriu būti || Seminaras

Dažnai susilaukiame komentarų dėl to, kad nepapasakojame, neparodome, kaip vyksta mūsų renginiai, seminarai ir susitikimai. Tad nusprendėme taisytis.

Šįkart noriu papasakoti apie seminarų ciklą “Koks esu ir koks noriu būti“. Jį vedė jau daugeliui žinoma mūsų pagalbininkė Ramunė Truncė (asmeninio augimo centro “Patyrimo ratas” vadovė). 

Nuo sausio 20 dienos, 5 antradienius iš eilės nedidelė grupelė vyrų ir moterų rinkosi į Basanavičiaus gatvėje esančią jaukią salytę ir mokėsi įvairių praktinės psichologijos gudrybių, specialių technikų bei šiek tiek judesio terapijos elementų.

Nors kiekvienas dalyvis atėjo su savomis viltimis ir užmačiomis, visgi vienas svarbiausių tikslų buvo padėti kiekvienam dalyviui geriau pažinti save bei priminti jo unikalumą. Juk kiekvienam būna situacijų, kai atrodo, kad gyveni tarsi ne savo ratuose. Tokiais momentais reikia sustoti, pagalvoti ir apsispręsti, kur esu dabar, ir koks noriu būti ateityje. Mintys juk materializuojasi!

Galbūt šis bendras tikslas – geriau pažinti save ir iš naujo pamilti savo unikalumą – neįtikėtinai suvienijo seminaro dalyvius. Atėję, kaip nepažįstami žmonės, paskutinio seminaro metu jie nenorėjo atsisveikinti.

Štai keletas užfiksuotų akimirkų iš jau praėjusio seminaro:

  

  

Kaip vėliau sužinojome iš Ramunės, vakarai kartais užsitęsdavo netgi ilgiau nei planuota. O kurgi ir neužsitęs, kai dalyviai vieni kitus stebino, kuo galėjo. Visi tikrai ilgai prisimins p. Reginos keptus skanėstus:

Paskatinti šio seminaro sėkmės, nuo kovo 16 dienos pradėsime naują seminarų ciklą “Mano gyvenimo scenarijus”. Nors žinome, kaip sunkiai skirstėsi praėjusio seminaro dalyviai, nors jie ir “grasinosi” sugrįžti (ir mes jų be jokios abejonės lauksime!) ir užimti visas vietas, registruotis kviesime ir naujokus. Jeigu manote, kad pabodo gyvenimas, primetamas iš šono, ateikite į seminarus!

P.S. Turbūt atkreipėte dėmesį, kad seminaro metu salėje būnama be batų. Praeitą kartą pamiršome tai pranešti, tad visiems dalyviams dovanojome po smagių kojinaičių porą. Panašu, kad dalyviai jas pamilo ir pradėjo laikyti tarsi seminarų uniforma 🙂 

Iki susitikimo naujame seminare!

Comments are closed.