Naujos pažintys: 7 patarimai vyrams

Pirmosios pažinties savaitės su jums patinkančia mergina – tai tas laikas, kai turite ypač pasistengti, kad užkariautumėte jos širdį. Pateikiame keletą patarimų, kurie, tikimės, padės jums ją sužavėti ir sukurti ilgalaikius ir harmoningus santykius.

1. Po pirmojo pasimatymo palaukite kelias dienas ir tik tada kvieskite ją į antrą pasimatymą. Leiskite keletą dienų viską apgalvoti tiek sau, tiek naujajai pažįstamai. Daugelis moterų žino šią žaidimo taisyklę, tačiau taip jūs tik parodysite, kad gebate žaisti šį žaidimą ir suteiksite intrigos jūsų santykiams.

2. Nusiveskite ją ten, kur turite gerą reputaciją. Jei pats imsite girtis savo privalumais, pasirodysite kaip paprasčiausias pagyrūnas. Nusiveskite ją, pavyzdžiui, į restoraną, kur dirba jūsų geras draugas. Kad ir trumpas pasisveikinimas su restorano vadybininku gali atskleisti jai, koks pažįstamų ratas jus supa.

3. Nemiegokite su ja per pirmus kelis pasimatymus. Taip jai parodysite, kad nesate primityvus irk ad jums rūpi ne vien tik seksas. Žinoma, jei lovos reikalų vengsite per ilgai, ji gali imti manyti, kad ji jūsų netraukia.

4. Neskubėkite išleisti daug pinigų. Nepradėkite pažinties nuo brangių dovanų ir restoranų. Pirmuosius kartus pakvieskite ją į kavinę išgerti kavos. Tik taip suprasite, ar jai rūpite jūs, ar jūsų piniginė.

5. Neskubėkite jai prisipažinti meilėje. Jei švaistysitės gražiais žodžiais ir prisipažinimais jau per pirmuosius pasimatymus, atrodysite nepatikimas. Būkite nuoširdus ir sakykite tik tai, ką iš tiesų galvojate.

6. Išlikite šiek tiek paslaptingas. Neatskleiskite visų savo gyvenimo detalių jau per pirmąjį pasimatymą, kontroliuokite pasakomos informacijos srautą. Jei viską iš karto jai apie save papasakosite, tapsite nebeįdomus. Tuo tarpu jūsų tikslas – išlaikyti jos susidomėjimą kuo ilgiau.