Internetinės pažintys: būk išskirtinė!

Ieškote meilės internetinėje pažinčių svetainėje? Puiku! Tačiau jei norite sulaukti tikrai daug vyrų dėmesio, turite būti išskirtinė. Pateikiame keletą patarimų, ko nerašyti savo anketoje, kad atrodytumėte kitokai nei visos.

1. Pasirinkite tinkamą slapyvardį. Pirmiausia nevertėtų vadintis gyvūnų vardais. Katytė, zuikutė, tigrė – kas gali būti banaliau? Juk nesate zoologijos sodo gyventoja, tad kam jums vadintis gyvūnų vardais? Taip pat stenkitės vengti mažybinių slapyvardžių. Mažutė, saulutė, Emutė, Ingutė – taip pasivadinusi moteris gali patikti nebent peroksidinės gražuolės, o ne rimtų santykių ieškantiems vyrams.

2. Skiltyje „daugiau apie save“ venkite banalių frazių. Pavyzdžiui, nerašykite, kad jums nepatinka išduoti linkę vyrai. O kas ieško partnerio, kuris būtų pasirengęs bet kada nueiti į kairę? Jei parašėte, kad esate „paprasta“, tuomet žinokite, kad esate viena iš daugelio, kuri taip prisistato.

3. Nerašykite, kad santykiai už pinigus jūsų nedomina. Tie, kurie norės jums pasiūlyti ką nors nepadoraus, vis tiek tai padarys, o normalūs vyrai ir taip žino, ką siūlyti ir ko nesiūlyti damai.

4. Savo anketoje nerašykite banalių citatų iš įvairios literatūros. Nejaugi tikitės sužavėti vyrą perdėtu romantiškumu?

5. Atidžiai išsirinkite nuotrauką, kurią dėsite į savo anketą. Jei visai neįdedate nuotraukos, tuomet nesitikėkite sulaukti daug dėmesio iš vyrų. Juk kai susipažįstate gatvėje su vyru jis taip pat pirmiausia pamato jūsų išvaizdą. Jei nededate nuotraukos, tuomet susidaro įspūdis, kad turite ką slėpti. Nedėkite neutralių nuotraukų, nes tai tas pats, kas nėra nuotraukos. Pavyzdžiui, nedėkite nuotraukų su gamtos vaizdais ar jūsų augintiniu.

Stenkitės nedėti nuotraukų, kurioje esate ne viena – juk nežinote, ar kiti žmonės, esantys toje nuotraukoje, norėtų savo nuotraukas viešinti internetinėje pažinčių svetainėje. Nedėkite buitinių nuotraukų, kuriose jūs valgote ar esate su kasdieniniais drabužiais. Nedėkite ir tokių nuotraukų, kuriose jūs stengiatės pozuoti kaip kino žvaigždė. Patikėkite, daugelis tokių nuotraukų atrodo tikrai juokingai.

Comments are closed.