Internetinės pažintys: kaip susikurti anketą

Ieškote savo antrosios pusės internetinėje pažinčių svetainėje? Puiku! Tačiau nepamirškite, kad nuo to, kaip sukursite savo anketą, gali priklausyti, ar jūsų paieškos bus sėkmingos. Kurdami anketą galvokite apie tai, kad ji turi sudominti ir padaryti įspūdį (žinoma, tik tiems, kurių ieškote).

Viešindami informaciją apie save gerai pagalvokite, ką norite pasakyti, ko ieškote ir kokiam žmogui šis tekstas skirtas. Stenkitės nerašyti negatyvių minčių, būkite optimistė. Patartina kartais atnaujinti anketoje pateiktą informaciją. Kartais galite parašysite, ką pastaruoju metu įdomaus nuveikėte, kas vyksta jūsų gyvenime.

Pateikdama informaciją apie save būkite sąžininga – tai padės jums greičiau surasti tą, kurio ieškote. Kai susikuriate savo profilį, po kelių dienų perskaitykite viską, ką parašėte. Tuomet objektyviai galėsite įvertinti, ar tikrai pasakėte tik tai, ką norėjote, ar neatskleidėte per daug intymių savo gyvenimo detalių. Sugalvokite tokį slapyvardį, kuris patrauktų dėmesį. Slapyvardis taip pat šį tą išduoda apie jūsų asmenybę, todėl rinkitės jį atsargiai.

Jūsų nuotrauka – tai pirmas įspūdis, kurį susidaro jūsų internetinis draugas. Pateikite gražiausią savo nuotrauką. Reikia išryškinti savo privalumus, o ne trūkumas, taiga parodykite, kokia esate graži. Jei norite išvengti nerimtų vyrukų, į anketą įsidėkite profilio nuotrauką, kurioje matosi jūsų veidas, bet nedarote jokių veiksmų. Geriausia, jei nuotrauka daryta neseniai.

Žinoma, nuotraukos galite ir visai nedėti į savo anketą. Tačiau nepamirškite, kad, jei jūsų ketinimai rimti, nuotrauka padeda greičiau surasti tą vienintelį. Į anketas su nuotraukomis atsakoma dažniau ir tokios anketos sulaukia daugiau laiškų. Juk ir jūs atsargiai vertinate tuos, kurie slepia savo nuotrauką.

Daugelis moterų vengia dėti savo nuotrauką, nes nenori būti vertinamos pagal išvaizdą. Mes visi daugiau ar mažiau nesame visiškai patenkinti savo išvaizda. Mažiau galvokite apie tuos, kuriems rūpi tik išorė. Tokių vyrų pasitaiko ir realybėje, tačiau anksčiau ar vėliau vis tiek suprasite, ar rūpite jums patinkančiam vyrui kaip žmogus. Suteikite šansą jums patinkančiam vyrui ir tikėkite, kad jūs dominate jį kaip asmenybė. Beje, jūsų išvaizda gali daug pasakyti apie tai, kokia esate asmenybė.

Išorinė trauka taip pat labai svarbi santykiuose. Juk kai susipažįstate su kuo nors realybėje, pirmąjį ispūdį taip pat susidarote iš jo išvaizdos. Kad ir kaip jums patiktų kitas žmogus savo vidumi, jis turi jus traukti ir išroiškai.

Išvenkite pagundos dėti netikras nuotraukas ar melagingą informaciją apie save. Jei ko nors nenorite sakyti, verčiau nutylėkite nei meluokite. Juk rimti santykiai negali prasidėti nuo melo ir nesąžiningumo, o melas anksčiau ar vėliau išaiškėja.