Internetinės pažintys: devynis kartus pagalvok, dešimtą rašyk

Jei pažinčių ieškote internetinėje pažinčių svetainėje, kurį laiką gali tekti flirtuoti laiškais. Iš pradžių gali būti sunku dėlioti sakinius, tačiau keletas laiškų – ir jūs jau tikras plunksnos brolis. Pateikiame keletą patarimų, kuriuos privalu žinoti prieš rašant laišką tam, kuris tau išties patinka.

1. Nepasiduokite staiga užplūdusioms emocijoms. Žinoma, pažintis su patraukliu vyru ar simpatiška moterimi yra jaudinanti patirtis ir jūs greičiausiai jausitės tarsi ant sparnų. Na, tai nėra blogai, tačiau prieš rašant jam ar jai žinutę, būtų pravartu pagalvoti, ką rašyti. Pasistenkite bent šiek tiek nurimti ir nesielgti kaip išprotėjus. Juk taip nutinka, ar ne?

Įsivaizduokite, kad sėdite darbe ir kas penkias minutes tikrinate savo anketą, ar jis (ji) jums neparašė. Jei radote žinutę, nedelsdami atrašote ir laukiate atsakymo. Neduok Dieve, jei jis (ji) neatrašė jau dvi minutes! Na, galbūt vertėtų nurimti ir leisti santykiams vystytis palengva. Neparodykite, kad jūs jau suviliotas.

2. Jei jums parašė, stenkitės nedelsti ir atrašyti. Dar blogiau nei per greitai atrašyti yra neatrašyti per ilgai. Jei delsite, jis (ji) nusivils, o santykiai, kurie neteikia džiaugsmo, ilgai nesitęsia.

Kai užmezgate santykius realiame gyvenime, jūs flirtuojate su partneriu, siunčiate jam tam tikrus ženklus ir iš karto gaunate teigiamą ar neigiamą atsaką. Jei flirtuojate laiškais, jūs galite parašyti labai koketišką laišką, tačiau atgal negauti jokio atsako dieną ar ilgiau. Per šį laiką galite prisigalvoti pačių įvairiausių dalykų, kad galbūt jis (ji) sutiko kitą žmogų ir panašiai.

Flirto tikslas yra pasijausti seksualiu ir suvilioti kitą. Tačiau kai flirtuojate laiškais, rizikuojate kurį laiką jaustis nesaugiai, nes negavote atsakymo. Taigi jei jums neseniai sutiktas žmogus tikrai patinka, nedelskite ilgiau nei pusdienio ar dienos ir jam atrašykite.

3. Skirkite pakankamai laiko komplimentams parašyti. Skirkite laiko parašyti gražiam laiškui. Nebijokite būti atviri, parašyti savo privalumų ar to, kaip labai jis (ji) jums patinka. Prisipažįstant mylint žodžiu kartais gali pritrūkti žodžių. Vienas iš laiško privalumų yra tas, kad galite atsisėsti ir ramiai parašyti viską, ką norėtumėte pasakyti. Išnaudokite šį privalumą.

Jei manote, kad ji pati gražiausia moteris, kokią iki šiol matėte, taip ir pasakykite. Jei galvojate, kad jis tikras džentelmenas, pasakykite jam tai. Stenkitės nerašyti banalių komplimentų, skirkite šiek tiek laiko, kol sugalvosite ką nors, kas jį (ją) tikrai sužavės.

4. Nepriimkite visko, ką jis (ji) parašo, už gryną pinigą. Kai kalbame akis į akį, galime paklausti mylimojo, ar tikrai jį supratome teisingai. Kai skaitote laišką, skaitote vientisą minčių srautą. Dažnai atsitinka taip, kad rašant nepasakomi kai kurie dalykai, tuomet atsiranda daug vietos įvairioms interpretacijoms. Kitaip tariant, mes patys pridedame tai, kas iki galo nepasakyta. Tačiau jis (ji) galbūt norėjo pasakyti visai ką kitą?

5. Nebūkite per daug gašlūs ar per daug kuklūs. Gerai pagalvokite prieš rašydami ką nors intymaus. Jei parašysite ką nors per daug gašliai, rizikuojate likti nesuprasti. Tačiau nebūkite ir per daug kuklūs, nes jis (ji) pamanys, kad jums nepatinka.