Kaip atrodyti per pirmąjį pasimatymą

Kas gi nesijaudina prieš pasimatymą? Ypač nelengva moterims – juk jos ir taip neturi, ką apsirengti, o čia dar pasimatymas… Kol pavyksta išsirinkti, kaip pasipuošti, kartais tenka ne vieną kartą persirengti. Visgi pasistenkite, kad jaudulys nesugadintų jūsų naujosios pažinties.

1. Nenaudokite pažastų dezodoranto, kuris ant rūbų palieka žymių. Atrodysite tikrai netvarkingai, jei jūsų palaidinė spindės baltomis dėmėmis nuo rutulinio dezodoranto pažastims. Jei negalite apsieiti be dezodoranto, stenkitės pirkti tokį, kuris netepa drabužių.

2. Jei specialiai pasimatymui nusipirkote naują suknelę ar naujus batelius, nepamirškite nuplėšti visų etikečių. Atrodysite tikrai neskoningai, jei ant jūsų batelių padų matysis kaina.

3. Nedarykite šukuosenos, tarsi ruoštumėtės į vestuves. Nėra nieko blogo kartais pakeisti įvaizdį, tačiau nesipuoškite į pirmąjį pasimatymą kaip į svarbiausią metų renginį.

4. Per daug nesikvėpinkite. Per daug išsikvėpinusi moteris atstumia. Patikėkite, jūsų gaivios odos kvapas vyrą traukia kur kas labiau nei brangiausi kvepalai.

5. Nesidažykite per ryškiai. Makiažas turi išryškinti jūsų privalumus ir paslėpti trūkumus, o ne paversti jus klounu. Šiuo atveju galioja taisyklė, kad mažiau yra geriau. Juk vaikinui turite patikti ir be makiažo.

6. Nepersistenkite rinkdamasi drabužius. Ką apsirengti – tai tikriausiai pats sudėtingiausias klausimas, kuris kyla moterims prieš einant į pasimatymą. Svarbu nepersistengti – neikite į pasimatymą su vakarine suknele tarsi į pokylį. Tačiau čia svarbu ir nepersistengti, siekiant atrodyti natūraliai. Jei eisite į pasimatymą su suplyšusiais džinsais ir nešvariais marškinėliais, vyruko galite ir nesužavėti.