Frazės, kurių nereikia sakyti, jei norite eiti į pasimatymą

Sutikote nepakartojamą vyruką? Įsimylėjote iš pirmo žvilgsnio? Jei jis jau spėjo pakviesti jus į pasimatymą, būkite atsargi – kelios netinkamos frazės gali viską sugadinti. Pateikiame 12 dalykų, kurių geriau nesakyti, jei norite, kad jis jus pakviestų į antrą pasimatymą.

1. „Aš labai daug šneku ir esu kompanijos siela“. Galite tai sakyti, jei tikrai tokia esate. Tačiau jei iš tiesų esate labai kukli ir rami, tuomet nesakykite, kad esate kitokia. Geriausias būdas sužavėti vyruką – būti savimi ir nemeluoti. Nė vienas iš mūsų nemėgsta, kai jam meluojama, ir nė vienas nemėgsta žmonių, kurie veidmainiauja.

Natūralu, kad kai susipažįstame su nauju žmogumi, stengiamės jam atskleisti visas geriausias savo savybes ir nutylėti blogąsias. Tačiau nesistenkite būti tokia, kokia nesate, nes anksčiau ar vėliau melas paaiškės. Juk jei vyras per pirmąjį pasimatymą būtų labai mandagūs, o vėliau imtų elgtis visiškai priešingai, juk jums nepatiktų, ar ne?

2. „Negaliu pakęsti suknelių, apsirengiau ją tik dėl tavęs“. Jei norite, kad jis pakviestų jus į antrą pasimatymą, per pirmą pasimatymą pasistenkite jam neparodyti, kad dėl jo paaukotumėte bet ką – tokios moterys niekam neįdomios. Be to, nesistenkite atrodyti visiškai kitaip nei atrodote kasdien. Tegul jis pažįsta jus tokią, kokia esate!

3. „Nepyk, kad mano palaidinė dėmėta, nespėjau grįžti namo persirengti“. Kitas kraštutinumas, jei parodysite jam, kad visai nesiruošėte pasimatymui.

4. „Aš dievinu futbolą“. Nieko tokio, jei jis eina iš proto dėl futbolo, o jūs negalite jo pakęsti. Tačiau neapsimetinėkite ir nesakykite, kad jums patinka ką nors daryti, nors iš tiesų nepatinka. Nepamirškite, kad priešingybės traukia viena kitą, tad nebijokite būti savimi.

5. „Gal nori su manimi išgerti kavos dar kada nors?“ Nieko tokio, jei esate drąsi moteris ir pati rodote iniciatyvą, tačiau jei tai pasakysite (net ir juokais) kitų žmonių akivaizdoje, jis gali jaustis spaudžiamas. Tokie pokštai gali visai jo nepralinksminti. Verčiau subtiliai jam užsiminkite, kad vėl norėtumėte kur nors išeiti prasiblaškyti.

6. „Gal keiskime temą, man tai neįdomu“. Jei leisite jam suprasti, kad jis „nusišneka“, sužlugdysite jo pasitikėjimą ir jis tikrai nenorės kviesti jūsų į antrą pasimatymą.

7. „Aš esu tikrai graži, labai protinga ir daugybė turtingų vyrų geidžia manęs“. Pagyrūnai ir pamaivos niekam nepatinka, tad nepersistenkite kalbėdama apie save.

8. „Mano buvęs vaikinas buvo nuostabus ir labai geras miegamajame“. Negirkite savo buvusiojo, jei norite sužavėti naująjį draugą.

9. „Tu žinai, aš skutuosi kojas kelis kartus per savaitę“. Per pirmuosius pasimatymus stenkitės išlikti paslaptinga ir nepasakykite per daug apie save, nes kitaip jam būsite nebeįdomi.

10. „Norėčiau už tavęs ištekėti“. Jei pasakysite jam tai per pirmąjį ar antrąjį pasimatymą, jis nuo jūsų bėgs kuo toliau. Ir bus teisus, nes juk nieko gero negalima pasakyti apie moterį, kuri taip neatsakingai žiūri į santuoką. Juk santuoka – rimtas žingsnis, kurį reikia žengti tik gerai pažinus vienas kitą.

11. „Kiek tu uždirbi? Tiek mažai?“ Pinigai yra jautri tema, ypač vyrams, tad bent jau per pirmuosius pasimatymus geriau apie tai nekalbėti.

12. „Man nepatinka tavo šukuosena“. Jis jums patinka? Tuomet geriau nepastebėkite mažų jo trūkumų, jei norite dar kada nors eiti su juo į pasimatymą.