Apie ką kalbėti per pirmąjį pasimatymą

Pirmasis pasimatymas… Kas gali būti labiau jaudinančio? Tačiau pirmąjį susitikimą su patinkančia moterimi ar vyru kartais užgožia jaudulys, kai pradeda pintis liežuvis ir nebežinai, ką pasakyti. Kad taip neatsitiktų, pagalvokite, apie ką kalbėsite dar prieš pasimatymą.

Pirmiausia pabandykite išsiaiškinti, kokių santykių jis ar ji ieško. Juk nenorite nusivilti tik po kurio laiko draugystės sužinoję, kad jūsų partneriui nereikia rimtų santykių. Tačiau stenkitės, kad jūsų klausimas nenuskambėtų agresyviai, nes galite išgąsdinti tą, kuriam jaučiate simpatiją.

Paklauskite, kaip jis (ji) mano, kodėl žmonės dažniausiai išsiskiria. Atsakymas į šį klausimą parodys jūsų pašnekovo požiūrį į moteris ir vyrus. Taip pat pakalbėkite apie tai, kokie yra idealūs santykiai. Taip sužinosite, ko jis (ji) ieško gyvenime, ko tikisi iš santykių ir ar galvoja apie santuoką. Sužinokite, koks yra jo moters (vyro) idealas.

Pasikalbėkite apie nepavykusius santykius. Paklauskite, ar jūsų pašnekovas buvo išduotas, apgautas ar kitaip įskaudintas. Didžioji dauguma žmonių kada nors yra buvę įskaudinti, todėl jei jis (ji) pasakys „ne“, greičiausiai nėra su jumis atviras. Taip pat paklauskite, kodėl jo (jos) buvę santykiai iširo. Būkite atsargūs, jei jis (ji) dėl to kaltins buvusį partnerį ar partnerę, o pats visai neprisiims atsakomybės.

Pakalbėkite apie mėgstamiausią jo (jos) knygą ar filmą. Visi turi labiausiai patinkančią knygą ar filmą, tad tai yra klausimas, kuris suteiks jums progą padiskutuoti ir pasidalinti savo mintimis. Paklauskite apie kitus pomėgius – galbūt rasite ką nors bendra.

Paklauskite, kas jis (ji) būtų, jei galėtų rinktis bet kokią pasaulio profesiją. Atsakymas į šį klausimą jums padės suprasti, kas šį žmogų skatina tobulėti: pinigai, adrenalinas ar artimi santykiai.