Pasakykite, kas jūsų rankinėje, o aš pasakysiu – kas jūs!

Moters rankinėje galima rasti praktiškai viską. Kiek anekdotų sukurta čia tema, kiek komiškų kino filmų epizodų! Pagal rankinės turinį psichologai gali nemažai pasakyti apie savininkės charakterį.

Visiškas chaosas

Šio tipo moters rankinė dažniausiai būna masyvi arba vidutinio dydžio, be skyrelių ir daugybės kišenėlių, arba jų labai mažai. Joje viskas suversta į krūvą, be jokios tvarkos.

Tokių rankinių savininkės paprastai būna smulkmeniškos, nemėgstančios atkakliai dirbti. Jos greitai pavargsta nuo darbo, tampa irzlios ir agresyvios. Gyvenime jos vadovaujasi devizu: „Jokių problemų!“ Lengvai susipažįsta, lengvai išsiskiria. Pirmenybę teikia tokioms rankinėms, į kurias galima viską suversti ir pamiršti. Darbe jos didžiąją laiko dalį skiria pokalbiams apie kitus dalykus ir pašaliniams užsiėmimas, o ne savo tiesioginėms pareigoms.

Chaoso priešingybė

Viskas, ko gali prireikti, visada po ranka, lengvai randama. Šio tipo moters rankinė niekada nebus rėkiančios spalvos. Pirmenybę ji teikia švelniems atspalviams ir griežtoms formoms.

Moterų, kurios nešioja tokias rankines, charakteris ramus, santūrus. Jos taktiškos, dėmesingos, pasitikinčios savimi. Turi organizacinių sugebėjimų.

Kolekcionierės rankinė

Joje galima rasti panaudotų kino ir teatro bilietų, sutrintų receptų, prospektų, iškarpų iš laikraščių ir žurnalų, vokų, fotografijų…

Tokių rankinių savininkės nėra labai praktiškos kasdieniuose reikaluose. Jos gyvena savo romantiškame pasaulyje, kuris smarkiai skiriasi nuo realaus gyvenimo.

Pasiruošusi visiems gyvenimo atvejams

Ko tik čia nėra! Atsarginiai akiniai, vaistų rinkinys, maža ir didelė telefonų knygelė, dezodorantas, manikiūro rinkinys, keli raktų komplektai, siūlai su adata, plastikiniai maišeliai. Šį sąrašą galima tęsti iki begalybės.

Toks rinkinys byloja apie moters dalykiškumą, praktiškumą ir gyvenimo išmintį, kartais ir apie gerą širdį.

Jeigu jūs maždaug tokį rinkinį aptiksite vyro portfelyje, tai jį galima pavadinti pedantu ir nesugebančiu rasti savo vietos gyvenime.

Dalykinis stilius

Rankinėje būtinai bus užrašų knygelių, vokų rinkinys, storas sąsiuvinis, specialusis žurnalas ir naujas laikraštis, būtinai rašiklis – ir ne vienas. Pastaruoju metu prasimušusios verslininkė nešioja mažo formato asmeninį kompiuterį.

Tokias rankines gali turėti įvairių charakterių damos. Jas visas vienija vienas dalykas: pasitikėjimas savimi, ambicijos, savigarba, humoro stoka ir gana naivus supratimas apie buities reikalus. Tokios moterys pasirenka rankines su daugybe skyrelių.