Triušio metai žada

Artėja Naujieji. Žvilgtelėkime, kokią laimę Zodiako ženklams neša Triušio metai?

Avinas

Avinų laukia nevienareikšmiški metai, jie atneš nepaprastų, nors kuo puikiausiai išsprendžiamų užduočių. Daugelis Avinų šiuo periodu galės praktiškai patikrinti savo gebėjimą kurti santykius – tiek versle, tiek ir šeimoje.

Negailėkite jėgų – juk tam, kad įgyvendintumėte savo troškimus, turėsite nuoširdžiai pasistengti. Artimieji ir giminaičiai padės jums realizuoti idėjas. Metų viduryje Avinai susiras naujų draugų, kurie atvers kelią į naujas žinias ir įgūdžius.

Pinigai Triušio metais pas Avinus greitai ateis, bet taip pat greitai ir išeis. Panašu, kad didelių sumų nesutaupysite, bet ir nepriteklius vargu ar kamuos.

Nepamirškite, kad atsakomybę ir kantrybę teks demonstruoti visus metus – tik tai padės įveikti sunkias užduotis, kurių nestigs.

Asmeniniame daugumos Avinų gyvenime prasidėjo balta juosta – tad pirmyn gaudyti savo laimės!

Jautis

2011 metais Jautis nuoširdžiai šėlios – juk visus metus jį globos Venera! Triušio metams Jaučiai gali tikėtis pabaigti pradėtus darbus, pagaliau pasiekti užsibrėžtus tikslus. Galima drąsiai imtis meilės reikalų, pradėti įgyvendinti tai, kas plevena jūsų fantazijų pasaulyje. Tik nepamirškite, kad Venera neš sėkmę ne už gražias akis, o už darbštumą ir skoningumą. Kad ir ko besiimtumėte, stenkitės tai daryti gražiai.

Pavasaris – sėkmingas periodas Jaučiams, jie bus patenkinti tiek savo patogumais ir gerove, tiek meilės reikalais.

Vasarą tikriausiai pasiduosite linksmybėms ir poilsio malonumams. Jus trauks pramoginės kelionės, jos veikiausiai bus turiningos ir sėkmingos, galbūt dovanos jums naujų įdomių pažinčių.

Rudenį dauguma Jaučių pajus pasitikėjimą savimi, suvoks savo reikšmingumą. Šį periodą geriausia išnaudoti tobulėjimui, darbui su savimi.

Šeimos santykiuose didesnių permainų nenusimato, tikriausiai viskas liks kaip buvo iki šiol.

Dvyniai

Dvyniams 2011-tieji bus gana prieštaringi: iš pradžių kritimas, o paskui – skrydžiai aukštyn, kurių jūs taip ilgai laukėte. Ypač įtempta bus metų pradžia – venkite avantiūrų, nepriiminėkite neapgalvotų sprendimų. Dvyniams teks padirbėti tiesiog tam, kad išliktų ant jau pasiektos gerovės pakopos.

Antroje metų pusėje pagaliau sulauksite savo atkaklių pastangų ir darbo vaisių. Jūsų padėtis pastebimai pasitaisys. Venera sukurs palankias sąlygas kilti karjeros laiptais.

Būkite šiais metais itin dėmesingi aplinkiniams. Nenuvertinkite artimųjų, kolegų, draugų dėmesio, kartkartėmis įsiklausykite į jų duodamus patarimus – jie pasirodys labai naudingi.

Šeimos santykiuose didelių nesutarimų turėtumėte išvengti, turėsite laiko pasidžiaugti savo susikurta idile. Dvyniams apskritai prognozuojamas kaip reta tylus naminis gyvenimas.

Vėžys

Jūs tiek daug visko užsimojote ir tikitės iš ateinančių metų, bet, deja, patys visai nenorite stengtis, laukiate, kada visos gėrybės pačios nukris iš dangaus. Užtai jei pasistengtumėte, Venera padėtų jums įgyvendinti savo tikslus. Apskritai metai jums ketina būti palankūs.

Visų metų eigoje sulauksite viliojančių pasiūlymų, bet prieš juos priimant derėtų apsidrausti, pasitarti su labiau išmanančiais, įsiklausyti į jų patarimus.

2011 metais jūsų laukia dideli pirkiniai, kuriuos senokai planavote. Nepaisant to, kad šie pirkiniai prišauks ir finansinių sunkumų, jie bus to verti. Todėl nuo pat metų pradžios pasistenkite taupyti, nešvaistykite pinigų smulkmenoms.

Ateinančiais metais venkite netikėtų kelionių.

Meilės frontui šie metai taip pat palankūs. Santykiai su mylimu žmogumi išliks stabilūs. Vienišių laukia įdomi pažintis, galbūt net ilgalaikė partnerystė.

Liūtas

2011 metai – laikas praktinei veiklai visomis kryptimis. Tais metais suvoksite, kad turite ir talentą, ir žinių, kuriomis iki šiol nesinaudojote. Jūsų gabumai leis jums pasiekti naujų tikslų.

Darbe ir kūryboje jums ateis vaisingas periodas. Bet visiškai pasinėrę į reikalus, tikėtina, pamiršite savo artimuosius. Taigi teks paieškoti pusiausvyros tarp visuomeninio ir asmeninio gyvenimo.

Tinginiams, niekaip nesistengiantiems judėti į priekį, metai prabėgs nepastebimai. O tiems, kas žino savo vertę ir moka ja naudotis, atsiras galimybių savo autoritetą dar sustiprinti.

Romantiškuose santykiuose bus daug netikėtumų, staigmenų. Jei mylėsite pats – neliksite be dėmesio.

Mergelė

2011 metai į Mergelių gyvenimą įneš teigiamų pokyčių. Nauji susitikimai, pažintys bus ne tik malonios, bet ir naudingos.

Triušio metai leis sutvarkyti visus savo finansinius reikalus. Ypač tam palankūs bus kovas ir spalis.

Kad pasiektumėte finansinio stabilumo ir padidintumėte savo kapitalą, labai svarbu išsirinkti teisingą kelią.

Venera lems, kad tais metais jūs galėsite atsikratyti materialinių problemų. Nauji konstruktyvūs sprendimai darbe padės jums palypėti laipteliu aukščiau karjeros prasme. Pagalba iš kolegų ir naujų pažįstamų, kurios nesitikėjote, taps malonia staigmena.

Meilėje karaliaus harmonija ir stabilumas.

Svarstyklės

Svarstyklėms šie metai bus palankūs ir pozityvūs, nes Triušio metus, kaip ir Svarstyklių ženklą, globoja Venera. Metų pradžioje sulauksite naudingo pasiūlymo, kurio neturėtumėte atsisakyti. Kad pasiektumėte užsibrėžtus tikslus, pasinaudokite visais įmanomais šaltiniais. Ateinančiais metais jūsų laukia visiškas finansinis stabilumas. Venera globos sveiką protą ir išmintį.

Pavasaris – palankiausias metas naujoms iniciatyvoms, o tarnautojų laukia karjeros pokyčiai į geresnę pusę. Visa tai leis jums pajusti pasitikėjimą savimi, atneš daugiau pelno.

Tiesa, ateinančiais metais gali šiek tiek komplikuotis santykiai su artimaisiais, giminaičiais, bet pasistenkite į viską reaguoti ramiai ir pernelyg ilgai neatidėliokite susitaikymo.

Užtai meilės reikaluose ir jums žvaigždės žada harmoniją. Jūsų mylimas žmogus ne tik noriai leisis į romantinius nuotykius, bet ir pradžiugins jus netikėtomis staigmenomis. Antros pusės dar nesuradusios Svarstyklės, tikėtina, ją sutiks ir pagaliau pajus, ką reiškia sielos ramybė.

Skorpionas

Skorpionams metai prasidės nuo prieštaravimų ir nedidelių konfliktų. Problemų kils dėl nesusipratimų su aplinkiniais ir pačiais artimiausiais žmonėmis. Jums derėtų apsišarvuoti kantrybe, susirasti naujų draugų arba atnaujinti santykius su senais, kurie padės įveikti visas kliūtis. Kiekvieną išbandymą turėtumėte praeiti sąmoningai – tada pagaliau pasieksite savo moralinę ir materialinę gerovę. Verslo santykiuose ir darbe veikite ryžtingai, sulaukite tinkamo momento išeiti iš šešėlio ir užimti deramas pozicijas. Skvarbus protas ir darbštumas padės prisikasti iki sėkmės.

Nuo 2011 metų liepos galėsite šiek tiek atsipalaiduoti ir pasidžiaugti tuo, ką pasiekėte.

Finansiškai ateinantys metai bus stabilūs tik tuo atveju, jei pernelyg neišlaidausite, savo pirkinius planuosite iš anksto ir gerai apgalvosite. Nenumokite ranka į naujas ateinančių metų pažintis – jų jums gali prireikti ateityje.

Meilėje daugumai Skorpionų kils keblumų, nesutarimų, nesusikalbėjimų su partneriu. Būkite kantrus, saugokite save ir artimuosius nuo bereikalingų pykčių, skandalų – ir harmonija vėl grįš į jūsų šeimą.

Šaulys

Su Triušio metais Šauliams prasidės ir naujas gyvenimo etapas. Gali atsinaujinti seni projektai, kuriuos pavyks sėkmingai baigti būtent ateinančiais metais. Nauji vėjai verslo reikaluose taip pat pūstelės į naudą.

Daugeliui šio ženklo atstovų tikėtinas persikraustymas į naują gyvenamąją vietą. Su tuo sunkiai sutiksite, bet vėliau paaiškės, kad pasirinkote teisingai.

Ateinančiais metais Šauliai gyvens įdomiai, sočiai, daug laiko skirs darbui ir visuomeninei veiklai. Pasistenkite susikoncentruoti ties konkrečiomis užduotimis o ne daryti viską iš karto – tada sėkmė tikrai jau jūsų rankose.

Galite patirti aplinkinių spaudimą, būkite taktiški ir nekonfliktuokite – prisiminkite, kad kartais pravartu ir nusileisti.

Finansinių sunkumų neturėtų kilti, nors gali būti, kad teks kažkur investuoti. Protingos investicijos atneš pelno.

Dėl darbo daugelio Šaulių šeimose gali kilti konfliktų, tad nepamirškite kartkartėmis palepinti savo artimuosius dėmesiu ir mažomis dovanomis – tai patogus būdas išvengti nesklandumų.

Ožiaragis

Ožiaragiams, kitaip nei likusiems ženklams, pagrindiniai gyvenimo pokyčiai ateinančiais metais vyks ne darbe, o šeimoje, meilės reikaluose. Galimas šeimos pagausėjimas, šeimyninio statuso pasikeitimas ir kiti netikėtumai. Taigi Ožiaragiams šeimos reikalai rūpės labiau nei darbas ir visuomeninė veikla.

Su darbu susijęs pesimizmas atsilieps ir finansams. Šio ženklo atstovams nevertėtų pamišti, kad šeimos gerovė priklauso ir nuo to, kiek jie uždirba. Bet net ir nepaisant kai kurių piniginių sunkumų, Ožiaragiai pernelyg nenusimins, nes nuolat jaus artimųjų, giminaičių, draugų palaikymą.

Antroji metų pusė bus palanki įsitvirtinti naujame, jums labiau tinkančiame darbe.

Užtai meilėje ir šeimoje Ožiaragiai jaus visišką komfortą, pasitikėjimą savimi.

Vandenis

Triušio metais Vandeniai baigs pradėtus darbus. Jums pasitaikys proga vienu ypu išspręsti visus savo materialinius klausimus.

Ateinančiais metais atsiras ir galimybė parodyti savo geriausias savybes. Tai padės jums rasti savo vietą po saule. Tačiau tam, kad pasiektumėte užsibrėžtų tikslų, teks dažnokai leistis į kompromisus.

Kartkartėmis Vandeniai pasijus įtraukti į savo pačių idėjų sūkurį, griebs viską iš karto ir nebežinos, ties kuo susikoncentruoti. Rasti atsakymą padės artimųjų parama.

Meilės reikaluose bus sąlyginai ramu, didesnių pokyčių nei į gerąją, nei į blogąją pusę nenusimato.

Žuvys

Ateinantys 2011 metai Žuvų ženklo atstovams atneš daug permainų. Darbo ir visuomeninė veikla bus ne tokia aktyvi. Veneros metais jums norėsis daugiau laiko praleisti gamtoje, bendrauti su žmonėmis. Kovo mėnesį apie asmeninį gyvenimą galvosite daugiau nei apie savo materialinę gerovę.

Jei ne tik ilsėsitės, bet ir prisiversite iš peties padirbėti, siekti užsibrėžto tikslo, finansinė padėtis išliks stabili.

Bet tai nereiškia, kad reikia visiškai ignoruoti poilsį ir bendravimą su įdomiais žmonėmis. Pamėginkite surasti aukso viduriuką.

Apskritai metai prabėgs lengvai. Tikriausiai nepatirsite materialinio nepritekliaus – ypač jei šiemet nuoširdžiai dirbote.

Būkite atidūs pasirašinėdami dokumentus, ateinančiais metais geriau nesiskolinkite ir niekam, neskolinkite pinigų.

Šeimoje ir meilės reikaluose tikriausiai bus šiokio tokio neapibrėžtumo – Žuvų ženklo atstovai patys gana miglotai suvokia, ko jie iš tikrųjų nori.