Trys patarimai vienišei moteriai

Kartais, kai per ilgai užsitęsia vienatvė ima atrodyti, kad niekada nesutiksi savo antrosios pusės. Tai – visiška nesąmonė. Todėl meskite iš galvos tokias mintis ir perskaitykite šiuos patarimus, kurie turėtų padėti jums pažvelgti į vienišės statusą kitomis akimis.

1. Neskubėk.

Тu nori kuo greičiau susitikti savo svajonių vyrą? Puiku! Galvok apie tai, svajok ir įsivaizduok savo pirmą susitikimą su juo kiek širdis geidžia. Svarbiausia, niekada neabejok, nes tu jį būtinai susitiksi. Tačiau tuo pačiu nereikėtų galvoti, kad kiekvienas tavo naujas pažįstamas vyras, tai – JIS.

Kitaip tariant, nuėjusi į pasimatymą su vyru, nereikėtų klausti savęs: „O gal tai jis?“ Bendrauk, susitikinėk, mėgaukis gyvenimo malonumais ir neužsiangažuok ties meilės paieškomis. Žinia, meilė užklumpa netikėtai.

2. Nesigailėk

Gali galvoti, kad gyvenimas neteisingas, kadangi tu tokia patraukli ir nuostabi, tačiau iki šiol nesusitikai savo gyvenimo vyro. Tu gali sakyti, kad kitoms labiau sekasi, tačiau kai imsi suprasti, kad pradedi savęs gailėti, iš karto mesk tokias mintis iš galvos!

Žiūrėk į gyvenimą pozityviai, mėgaukis šiandienos diena ir nesigailėk to, ko nėra. Taip pat neleisk ir kitiems gailėti tavęs: „Ach, tu, vargšele, vis viena ir viena“. Tu – harmoninga ir įvairiapusė asmenybė, todėl tau nėra ko liūdėti ir gailėti savęs. Juo labiau, kad gyvenime yra daug įdomesnių dalykų.

3. Neklausyk

Dažnai vienišėms moterims pataria „geradariai“, kurių joms visai nereikia. Tačiau, žinia, kuo žmogus naivesnis ir patiklesnis, tuo jis labiau tiki tuo, ką kiti sako ir įsitikinęs, kad jis teisingai elgiasi. Tačiau tau nereikėtų klausyti tų, kurie sako: „Metai bėga, tau jau seniai laikas kurti šeimą. Kitų vaikai jau auga, o tu neturi nei vyro, nei sužadėtinio“.

Jei klausysi tokių dūsavimų, pamažu įsileisi juos į savo galvą. Todėl nepasiduok jų įtakai, nes žinai, kad tai tavo gyvenimas ir viskas bus puiku. Be to, tu nesiblaškai ir moki vertinti kiekvieną pragyventą dieną.