Susitikinėjate su jaunesniu? Išnaudokite savo privalumus!

Susitikinėdamos su jaunesniais vyrais kai kurios moterys gali nerimauti dėl daugelio dalykų. Pavyzdžiui, kaip į tokius santykius reaguos aplinkiniai ir ar jis tikrai nepastebi su kiekviena diena gilėjančių raukšlių. Visoms, bendraujančioms su jaunesniais vyrais ar siekiančios jaunesnio vyro širdies, patarimas labai paprastas – pabrėžti privalumus, kuriais gali pasigirti vyresnė moteris.

Pateikiame keletą patarimų moterims, kurios susitikinėja su jaunesniais vyrais.

1. Pasinaudokite sukaupta patirtimi. Turbūt daugelis vyrų pasakytų, kad kalbant ne tik apie lovą patirtis yra geriausia vyresnės moters savybė. Vyresnė moteris turės patirties santykiuose, todėl jos tiksliai žino, ko nori ir kaip tai pasiekti.

2. Neignoruokite jūsų amžiaus skirtumo. Ne paslaptis, kad vyrai vėliau bręsta, tad iš daug jaunesnio vyro nesitikėkite tokios brandos kaip savo bendraamžių. Verčiau pasistenkite į pasaulį žvelgti iš jo pozicijos ir jį suprasti.

3. Pasisemkite iš jo jaunatviško entuziazmo. Kartais leisti sau pabūti vaiku nėra jau taip ir blogai. Jis pasiūlė praleisti dieną parke? Papietauti greito maisto restorane? Leiskite sau kartais pasijausti vaiku!

4. Apginkite savo poziciją. Jei jis yra už jus jaunesnis, dar nereiškia, kad turite jam visada nusileisti. Taip, turbūt praeis laiko, kol jūs prisitaikysite prie vienas kito trūkumų, tačiau jei kas nors jums labai nepatinka, pasišnekėkite apie tai su savo draugu. Jei nieko jam nesakysite, juk niekas ir nepasikeis.

5. Būkite kantri. Galbūt moteriai, susitikinėjančiai su daug jaunesniu vyru, reikia daugiau kantrybės. Stenkitės nesipykti su mylimuoju dėl smulkmenų, juk gyvenimas yra toks trumpas…

6. Priimkite jį tokį, koks jis yra. Žinoma, savo partnerį reikėtų priimti ir mylėti tokį, koks jis yra, ypač jei jis už jus kur kas jaunesnis. Nepamirškite, kad jūs negalite pakeisti kito žmogaus. Jei santykiai jus labiau liūdina nei džiugina, galbūt susitikinėjate ne su tuo žmogumi.

7. Aptarkite bendrą ateitį. Jei jūsų draugas yra kur kas už jus jaunesnis, įsitikinkite, kad jūsų abiejų lūkesčiai, susiję su judviejų ateitimi, yra panašūs. Jei to nepadarysite, gali tekti skaudžiai nusivilti.