Turite vaikiną? Nebūkite tikra, kad taip mano ir jis…

Jei su jums patinkančiu vaikinu buvote keliuose pasimatymuose ir manote, kad esate jo mergina, tai dar nereiškia, kad iš tiesų taip ir yra. Deja, kai kurie vaikinai yra linkę mėgautis santykių privalumais, tačiau vengia bet kokių įsipareigojimų. Pateikiame 6 ženklus, kad susitikinėjate būtent su tokiu vaikinu.

1. Jis nenori pakeisti savo statuso socialiniuose tinkluose. Jūs kartus praleidžiate šešias naktis iš septynių ir jis jus vadina jo gyvenimo meile, tačiau socialiniuose tinkluose jis vis dar nurodo, kad yra vienišas. Žinoma, tai nėra svarbiausias dalykas jūsų santykiuose, tačiau atidžiai stebėkite jo elgesį. Jei jo paprašysite pasikeisti santykių statusą, greičiausiai jis jums atkirs, kad tai per daug asmenišką, kad jis nenori viešinti savo asmeninio gyvenimo ir panašiai. Bet ar tokie pasiteisinimai nereiškia, kad iš tiesų jis tenori likti įdomus kitoms moterims, kurios nieko nenutuokia apie jūsų santykius?

2. Jūs nežinote tikslaus jo adreso. Galbūt tai skamba juokingai, tačiau verta atkreipti į tai dėmesį. Jei jūsų vaikinas nuolat randa pasiteisinimų, kodėl jis negali jūsų pakviesti į savo namus, galite įtarti, kad galbūt jis nenori to daryti. Galbūt jis bando apsisaugoti – juk jei jis jus mes, jūs nežinosite, kur jo ieškoti.

3. Savo draugams jis jūsų nepristato kaip savo merginos. Jei jo draugai prašo patys jus pristatyti, jis tiesiog po nosimi sumurma jūsų vardą. Jūs niekada nesate iš jo išgirdusi, kad jūs – pora.

4. Jis nenori supažindinti jūsų su savo draugais. Tai dar blogiau nei tuo atveju, kai vaikinas savo draugams nepristato jūsų kaip savo merginos. Kai kur nors einate su jūsų draugais, viskas gerai, tačiau jo draugai yra tabu jūsų gyvenime. Jei taip yra, sunerimkite.

5. Jis niekada už jus nemoka. Žinoma, vaikinas neprivalo pirkti brangių dovanų, tačiau jei vakarieniaudamas su jumis jis visada susimoka tik už save, tuomet jis greičiausiai nemano, kad esate jo mergina.

6. Jis niekada nekalba apie ateitį. Jei su vaikinu draugaujate kad ir kelis mėnesius, jis pats to nesuvokdamas vis tiek pasakys kažką panašaus į „kai mes kartu gyvensim, būtinai rinksimės butą su dušu, o ne vonia“. Nebent jis mano, kad jūsų santykiai – tik laikina stotelė jo gyvenime.

Comments are closed.