10 požymių, kad jis nėra jūsų „svajonių vyras“

Atėjusi į pirmąjį pasimatymą moteris tikisi, kad pagaliau sutiko savo svajonių vyriškį, idealą, kuris netrukus nuves ją prie altoriaus. Deja, dažnai viskas susiklosto kitaip.

Princas ant balto žirgo gali pasirodyti besąs pašlemėkas, nevertas net mažylio savo išrinktosios piršto. Kaip laiku atpažinti tokį lovelasą, mamytės sūnelį ar slunkių, kad negaištumėte veltui savo brangaus laiko?

Psichologai siūlo kelis aiškius kriterijus, pagal kuriuos galima spręsti, ar vyriškis vertas jūsų dėmesio.

1. Seksas galvoje

Per pirmąjį pasimatymą naujasis kavalierius pasiūlo užsiimti seksu. Sakoma, vyrai nuolat galvoja apie seksą, ir tai tam tikra prasme normalu. Tačiau jeigu visi jo veiksmai nukreipti tik į tai, kaip nusitempti ką tik sutiktą merginą į lovą, tai jis negali būti svajonių vyro variantas. Veikiausiai jis ieško lengvo elgesio merginų. Jeigu jis siūlo užsiimti seksu net neišsiaiškinęs draugės vardo, tai požymis, kad jį domina tik trumpalaikiai kontaktai.

2. Nieko ypatingo Vyrauja nuomonė, jog vyras, dažnai susitikinėjantis su moterimi, myli ją. Jis leidžia jai pasijusti gražia, protinga, įdomia, nuostabiausia pasaulyje.

Jeigu vyras nedaro nieko, kad jo moteris pasijustų ypatinga, žinokite: atėjo laikas peržiūrėti savo santykius. Greičiausiai už tokių santykių slypi kažkas kita. Ir tai nebūtinai geras dalykas. Jei moteris nėra vyro geidžiama, tai ir jis negali būti tinkamas jai.

3. Patogus dalykas

Daug kas nustebs sužinoję, jog kai kurie vyrai įprato painioti naktines „sueitis“ su tikrais santykiais. Jei vyrą traukia moteris, tai jis sutinka su ja leisti laiką dviese tada, kai patogu ir jai. Tikras svajonių vyras nekvies merginos į barą, kur renkasi jo girtų draugų kompanija. Naktiniai skambučiai su pasiūlymais atvažiuoti yra iš tos pačios serijos. Nėra jokios abejonės, jog jis laiko ją atsarginiu variantu ir atstums, kai tik suras ką nors geresnio.

4. Kita moteris

Požymis, kad laikas jį pamesti – nesibaigiantys pokalbiai apie kitą moterį. Nesvarbu, ar tai nauja kolegė, sporto instruktorė ar tariama vaikystės draugė. Jei vaikinas, bendraudamas su mergina, sugeba kalbėti apie kitą, tai tikras požymis, kad jis jai nėra abejingas. Tokia emocinė apgaulė kada nors vis tiek baigsis fizine neištikimybe. Reikia turėti galvoje, kad dėmesys konkrečiai moteriai gali pasireikšti ir trumpomis pastabomis, ir išsamiais pokalbiais apie jos likimą.

5. Mobilaus telefono paslaptys

Jei partneriui naktimis dažnai skambina kažkas ir jis pačiupęs telefoną bėga į kitą kambarį, tai vargu ar su juo tokiu metu nori pakalbėti motina ar sesuo. Jeigu jis iškart pridengia ranka telefoną, kai ateina trumpi pranešimai, verta sunerimti. Nereikia patikėti pasakojimais, kad jam tokiu metu skambina kažkas iš darbo ar vaikystės draugas iš kito miesto, nes tikriausi jis tą patį sako kitoms moterims, kai skambinate jūs. Paprastai slaptų SMS skaičius būna lygus moterų, su kuriomis jis miega, skaičiui.

6. Garbingas žaidimas

Naujas vaikinas nesugeba būti atviras ir nuoširdus. Tai gali būti ir nepakenčiamo charakterio požymis, kad nuo menkiausios smulkmenos jis staiga tampa per daug agresyvus, piktas ir jokie argumentai jo neveikia. Vietoj to, kad kalbėtų apie dabartį, piktavalis draugas pradeda kapstytis praeityje arba nukreipia pokalbį į šalį. Ir tai visada reiškia, kad jis jaučiasi neteisus ir kažką slepia. Nereikia susitaikyti su vaikinu, kuris supykęs ima lyginti savo merginą su motina arba išvadina ją beprote.

7. Tinginys lovoje

Tingus vyras visada stengiasi įtaisyti savo partnerę ant viršaus, kad jis galėtų ramiai pailsėti, kol ji atliks darbą už jį. Žinoma, galima gerokai pavargus su juos susitarti, ir jis pats imsis darbo, nustatęs įvairių sąlygų. Bet ar tai bus kokybiškas ir aistringas seksas? Be to, tokie vyrai paprastai būna įpratę perkelti ir kitas savo pareigas ant moters pečių. Todėl būkite pasirengusios, kad reikės pačioms rūpintis šeimos finansiniu išlaikymu, buitimi, namais ir net naudotis plaktuku bei replėmis.

8. Jokios palaikymo

Jo niekada nebūna šalia, kai labiausiai reikia? Tai ar jis apskritai reikalingas? Žmogus, nepalaikantis savo antrosios pusės, tikrai nelaikys už rankos žmonos, kai ji gimdys kūdikį, laidos artimuosius ir kitomis tragiškomis ar laimingomis akimirkomis, kai jos jėgos bus išsekusios ir reikės paramos. Kiekvieno žmogaus gyvenime laukia panašios situacijos, ir geriau jas ištverti ne vienam. Jeigu jis sprunka tada, kai būna labiausiai reikalingas, verčiau žengti savo keliu vienai. Bent nebus taip apmaudu.

9. Ir vėl mama

Mamyčių sūneliai visada palaiko ryšį su savo motinomis. Regis, kažkas pamiršo laiku jiems nupjauti virkštelę. Jūs galite to ir nesuvokti, bet jeigu susitikinėjate su tokiu tipu, tai žinokite, jog jo mama informuota apie kiekvieną jūsų žingsnį ir visas intymias jūsų santykių smulkmenas. Ji visada bus teisi, į kiekvieną argumentą atsakys dviem savais. Greičiausiai jums teks visur paisyti jos nuomonės. Mamyčių sūneliai nesigėdina sakyti, ką mano jų motina.

10. Jokios lyrikos

Dauguma vyrų nemėgsta lieti ašarų ant savo draugių pečių. Jiems nuo mažens įkalta į galvą, kad vyrai neverkia. Tačiau kiekvienas žmogus turi širdį ir mylimoji be abejonės turi teisę žinoti, kas dedasi joje. Jei per kelis mėnesius nuo pažinties momento vyras nepasakė nė žodžio nei apie savo prisiminimus iš ankstesnio laikotarpio ar vaikystės, nei apie savo karjeros planus, tai su juo kažkas negerai.