Kokių gėlių jai padovanoti per pirmąjį pasimatymą

Prieš pirmąjį pasimatymą dauguma vyrų jaudinasi. Juk norisi, kad viskas būtų idealu. Greičiausiai ne vienam vyrukui iškyla klausimas, kokių gėlių padovanoti savo damai. Pateikiame pasiūlymus, kokias gėles dovanoti per pirmąjį pasimatymą, kad ji liktų sužavėta.

1. Orchidėjos gali užkariauti daugelio merginų širdis. Net nesvarbu, kokios rūšies orchidėjas pasirinksite – jos visos puikiai atliks savo darbą.

2. Rožės yra tradicinės gėlės, kurios jai gal ir nepadarys ypatingo įspūdžio, tačiau ji tikrai apsidžiaugs. Rinkitės šias gėles tuo atveju, bijote rizikuoti pasirinkdamas netradicinį sprendimą.

3. Lelijos yra puikios gėlės, jei norite ją pradžiuginti. Dauguma moterų mėgsta baltas lelijas, tačiau galite rinktis ir kitokias.

4. Tulpės – tai pavasario, atgimimo pranašas. Taigi tulpes dovanokite tuo atveju, jei norite, kad jūsų santykiai taptų nauju jūsų gyvenimo etapu. Kai kurie vyrai vengia dovanoti tulpes moterims todėl, kad šios jiems asocijuojasi su moters ar motinos diena, bet ne su aistringa meile. Nebūkite toks kategoriškas, juk jūsų partnerė ir yra moteris, o kada nors galbūt bus ir jūsų vaikų mama. Be to, jei moteris labiau mėgsta laukines gėles, tai tulpės ją kur kas labiau sužavės nei rožės.

5. Jei manote, kad jūsų dama tikrai išskirtinė moteris, padovanokite jai saulėgrąžų. Ji tikrai maloniai nustebs tokiu jūsų pasirinkimu.

6. Padovanokite įvairių gėlių puokštę. Puokštė – puikus pasirinkimas tiems, kurie nenori dovanoti rožių, nes šios jau atsibodusios, tačiau niekaip negali apsispręsti, kokių kitokių gėlių jai padovanoti.

Rinkdamiesi, kokias gėles pirkti, atkreipkite dėmesį ir į jų spalvą. Pavyzdžiui, raudona spalva reiškia aistrą, rausva – meilę ir švelnumą, o štai oranžinė – ambicijas ir jausmingumą. Geltona spalva išduoda apie jūsų jaunatviškumą, tai šilumos spalva, kuri taip pat simbolizuoja ir protą. Balta spalva simbolizuoja amžinybę.

Comments are closed.