Kaip ji nusprendžia, kad jis jai tinka?

Po pirmojo pasimatymo kiekviena moteris pagalvoja, ar šis vyras tinkamas partneris rimtiems santykiams. Ir nesvarbu, koks jūs seksualus, gražus, galantiškas – jei į šį klausimą ji sau atsako neigiamai, jūsų santykiai baigsis nė neprasidėję. Taigi kaip jos nusprendžia, kad vyras tinkamas rimtiems santykiams?

Pirmas svarbus dalykas, kurį sąmoningai ar nesąmoningai įvertina moterys per pirmąjį pasimatymą – tai kaip vyras save atskleidžia. Per pirmąjį pasimatymą dauguma vyrukų praleidžia progą susipažinti su nuostabia moterimi vien todėl, kad per daug stengiasi jai padaryti įspūdį.

Dažnas vyrukas užuot bendravęs su moterimi sėdėdamas prieš ją nervinasi, nežino, ką sakyti, arba bijo ką nors pasakyti ne taip, todėl jai skiria per mažai dėmesio. Paprastai moteris jaučia, kad jis labiau rūpinasi savo veiksmais nei ja, todėl tokiai moteriai gali pasirodyti, kad šis vyras ne tik nemoka, bet ir nenori jos išklausyti. Nė viena moteris nenori šalia savęs turėti vyro, kuris jos neišklauso, todėl tokiam vyrui greičiausiai ji ištars „sudie“.

Jei norite sulaukti sėkmės ir sužavėti moterį per pirmąjį pasimatymą, turite mokėti rodyti dėmesį. Tačiau didžioji dauguma vyrukų klysta manydami, kad moteriai reikia rodyti dėmesį sakant standartinius komplimentus (pavyzdžiui, „kokia tu graži“ ar „kokios gražios tavo akys“) arba dovanojant gėles. Tačiau dėmesį rodyti moka tik tas vyras, kuris geba nustebinti moterį tada, kai ji mažiausiai to tikisi, bet kai jai labiausiai to reikia.

Pavyzdžiui, jei žinote, kad ji ketina važiuoti pas gydytoją, paskambinkite jai paklausti, kaip sekėsi ir kaip ji jaučiasi, juk tai visai nesunku. Toks gestas jai parodys, kad jūs apie ją galvojate ir tada, kai jos nėra šalia, o tai labai svarbu. Jei jūs negalvojate apie ją, kai jos nėra šalia, tuomet negaiškite laiko – ji jums nepatinka kaip moteris.

Pasitikėjimas savimi ir humoro jausmas – tai kelias į sėkmę. Tačiau labai svarbu, kad jūsų juokeliai nebūtų arogantiški ir įžeidžiantys. Stenkitės pralinksminti ją ne anekdotais, o šmaikščiais komentarais. Taip pat svarbu, kad valdytumėte situaciją – juk tuomet ji žinos, kad galės visą gyvenimą už jūsų jaustis kaip už sienos. Suplanuokite romantišką vakarą savo damai nuo pradžių iki galo – kur eisite, ką darysite, kaip ir kada grįšite namo. Žinoma, pasiūlykite jai laikytis jūsų „plano“, bet neverskite. Jei ji norėtų veikti ką nors kitą, sutikite.

Pasimatymo metu užuot nervingai pasakojęs apie save bet ką, paklauskite jos, ką ji norėtų apie jus sužinoti. Nesigirkite – nesvarbu, koks jūs nuostabus, pagyrūnai niekam nepatinka. Juk visas gerąsias jūsų savybes anksčiau ar vėliau ji vis tiek pažins. Taigi truputį pastangų ir ji norės su jumis praleisti dar daugiau laiko!