Internetinės pažintys: 10 frazių, kurios apsuks jam (jai) galvą per Šv. Valentino dieną

Jei ieškote meilės internetinėje pažinčių svetainėje, nepamirškite susirašinėjimo draugo ar draugės pasveikitni su Šv. Valentino diena. Pasveikinimas su Valentino diena yra paprastas ir puikus būdas jam (ar jai) parodyti, kad jis (ar ji) jus domina.

Pateikiame 10 frazių, kurios atsuks jam (ar jai) galvą per Šv. Valentino dieną.

1. Tu + Aš = < 3 X Aš

Juk tai miela, ar ne? Leiskite savo simpatijai žinoti, kad ji jums brangi ir kad ji ir jūs yra daugiau nei „3 jūs“. Jūsų susirašinėjimo draugas ar draugė turėtų su šypsena priimti tokią žinutę. Toks pasveikinimas Šv. Valentino dienos proga yra paprastas, bet mielas, tad jis (ar ji) turėtų nudžiugti.

2. Visą rytą galvojau apie tave… Linksmos Šv. Valentino dienos!

Tai norite subtiliai flirtuoti su savo susirašinėjimo draugu ar drauge, toks pasveikinimas puikiai tiks. Ši frazė skamba neįžūliai, paprastai, panašiai kaip paprastas „labas“, tačiau jei ir jūs patinkate savo susirašinėjimo draugui ar draugei, jis (ar ji) įžvelgs gilesnę prasmę šiuose žodžiuose. Taigi tai puiki frazė, jei norite sužinoti, ar ir jūs jam (arba jai) patinkate.

3. Dabar yra 2 valandos 14 minučių nakties (2 mėnuo, 14 diena!). Koks tavo Valentino dienos noras? Aš jau žinau, koks yra mano noras…

Ar žinote apie prietarą, kad 11 valandų 11 minučių pildosi norai. Pasinaudokite šia idėja sveikindami savo susirašinėjimo draugą ar draugę su Valentino diena. Labai svarbu, kad šią žinutę išsiųstumėte lygiai 2.14 nakties. Žinoma, jis (ar ji) norės sužinoti, koks yra jūsų Valentino dienos noras. Tad iš anksto sugalvokite, kaip atsakysite į šį klausimą. Galbūt pasimatymas su juo (ar ja)?

4. Tu pavogei mano širdį.

Tokią žinutę galite susieti su kriminaline veikla. Pavyzdžiui, pasakykite jam (ar jai), kad dėl to jūs kreipsitės į policiją. Ši šmaikšti žinutė bent jam (ar jai) tikrai pakels nuotaiką.

5. Šis filmas būtų daug geresnis, jei šalia būtum tu.

Po to dar galite paklausti, ką jis (ar ji) veikia šį vakarą. Tegul jums patinkantis vyras ar moteris žino, kad Valentino dienos vakarą norėtumėte praleisti su juo (ar ja).

6. Laiškas be teksto.

Jei nusiųsite laišką be teksto, suintriguosite. Jis (ar ji) tikriausiai parašys jums ir paklaus, kodėl negali matyti jūsų laiško. Galite pajuokauti, kad nieko nežinote apie jokį laišką ir kad jis (ar ji) gali jums parašyti ir neapsimetinėdamas, kad gavo kažkokį laišką nuo jūsų. Žinoma, galite tiesiog pasakyti, kad norėtumėte šį vakarą praleisti su juo (ar ja).

7. Aš pamečiau savo pliušinį meškiuką. Ar tu galėtum juo pabūti?

Juk visi mėgsta plišinius žaislus. Kodėl tuomet vienas kitam negalite pabūti pliušiniais meškiukais?

8. Praėjusią naktį aš sapnavau tave. Tai buvo neįtikėtinai malonus sapnas.

Tokį laišką jums patinkančiam vyrui ar moteriai galite siųsti bet kada, nebūtinai per Valentino dieną. Kai jis (ar ji) paklaus, ką konkrečiai sapnavote, ką veikėte sapne, būkite pasiruošę atskleisti savo svajonę, ką norėtumėte su juo (ar ja) nuveikti.

9. Sveikas, Valentinai (sveika, Valentina). Kaip tau sekasi?

Tai dar viena paprasta frazė. Ji tinka tuomet, jei nenorite jos (ar jo) spausti. Gavęs tokį laišką, jūsų susirašinėjimo draugas ar draugė žinos, kad šiemet jūs esate jo (ar jos) Valentina (ar Valentinas). Suteikite jam galimybę imtis iniciatyvos ir pakviesti jūs į pasimatymą.

10. Ar būsi mano Valentinas (ar Valentina).

Tai labai tiesioginis klausimas, leidžiantis jam (ar jai) suprasti, kad jūs norite, jog jis (ar ji) būtų jūsų. Pliusas tas, kad tiesiai šviesiai išgirsite atsakymą, kad ir koks jis būtų.