Ką vyrai mano apie pirmąjį pasimatymą?

Dažnos merginos ruošimasis pirmajam pasimatymui kupinas įvairiausių nuogąstavimų, – kaip rengtis, ką pasakoti, ar geriau būti natūraliai, ar iš kailio nertis, kad jį sugundytum? Ar rengtis – juodai, juoktis iš visų jo pokštų, o reikiamu metu gebėti surimtėti? O ką mano apie tai patys vyrai (apklaustųjų amžius 23-37 metai)?

Pakviesta į jo namus, atsineškite ir kokią nors dovaną, bet ji turi būti tinkama, pavyzdžiui, visai yra nepageidaujamas prastos kokybės vynas.

Pirmajam pasimatymui nelabai tinka kino teatras, ar kokia prašmatni vietelė, į kurią reikėtų ilgai ruoštis.

Kaip rašoma portale alfemminile.it, mergina neturėtų be perstojo kalbėti apie save, apie savo buvusiuosius, neburnoti ir nedaryti jokių palyginimų, nes vyrui gali teisėtai dingtelėti: o ką, galbūt ir mane ji ateityje vadins „liurbiu“ ? Tačiau nereikia ir visąlaik tylėti, nes tai slegia.

Mergina neturėtų dažnai žvilgčioti į mobilųjį žinučių ar kalbėtis telefonu,per daug dėmesio skirti stalo kaimynams ar padavėjui.

Kai ateina laikas apmokėti sąskaitą, nelikite visai abejinga. Bent jau paklauskite, ar sutiktų, jog dalį jos sumokėtumėte.

Nesielkite prieštaringai. Pakviečiate jį į namus,o prie įėjimo sudvejojusi atsisakote: gal dar tam neatėjo laikas. Taip pat neįkyrėkite begaline virtine žinučių, ypač vėlai vakare ir naktį.