7 klausimai, padėsiantys išrinkti dovaną naujajai meilei

Skubate į parduotuvę pirkti kalėdinių dovanų? Nežinote, ką padovanoti savo simpatijai? Pateikiame svarbiausius klausimus, į kuriuos turėtumėte atsakyti prieš rinkdami dovaną naujajam gyvenimo draugui ar draugei. Šie patarimai jums padės išrinkti dovaną, kuri nustebins jūsų naująją meilę.

1. Kaip ilgai jūs kartu? Jei jūs kartu dar visai neilgai ir buvote vos keliuose pasimatymuose, jūsų antroji pusė gali visai neplanuoti apsikeisti su jumis dovanomis. Tad pirmiausia pasitarkite su juo, ar jūsų naujasis draugas ar draugė norėtų su jumis apsikeisti dovanomis, tik tada galvokite, ką nupirkti.

2. Kiek pinigų galite skirti dovanai? Iš anksto nuspręskite, kokią sumą skirsite savo antrosios pusės dovanai. Taip bus lengviau nuspręsti, kokios dovanos dairytis. Nepirkite per brangios dovanos. Galbūt jį ar ją ir nustebintumėte nauju kompiuteriu, tačiau jei dėl tokios dovanos turėsite mėnesį badauti, jums vertėtų pagalvoti apie mažiau kainuojančią dovaną.

3. Ar jam (jai) patinka staigmenos? Jei jums patinka staigmenos, dar nereiškia, kad ir jūsų naujajai simpatijai jos patinka. Yra tokių žmonių, kurie nekenčia staigmenų. Tad pirmiausia išsiaiškinkite, ar jam patinka staigmenos, o gal jis (ar ji) norėtų praktiškesnės dovanos…

4. Koks jis ar kokia ji? Pagalvokite, kuo domisi jūsų mylimasis ar mylimoji. Jam (jai) patinka muzika? Gyvūnai? Ledo ritulys? Krepšinis? Gurmaniška virtuvė? Jo (ar jos) interesai padės jums išrinkti dovaną, kuri jam (ar jai) tikrai patiks.

5. Ko jam ar jai reikia? Galbūt tai šiek tiek nuobodu, tačiau kartais geriausia dovana yra praktiška dovana, kurios jūsų mylimajam ar mylimajai iš tiesų reikia. Šiltos megztos kojinės ar geros kokybės apatiniai visada pravers ne tik jam, bet ir jai.

6. Ar tikrai niekas daugiau to jam (ar jai) nepadovanos? Nesvarbu, kaip labai jam (ar jai) patiks jūsų dovana, bet jei jūsų simpatija tokią pačią dovaną gaus ir iš tetulės ar pusbrolio, jūs jausitės nejaukiai. Taigi kai nuspręsite, ką dovanoti, jei tik turite galimybę, aptarkite tai su jo artimaisiais.

7. Ką daryti, jei nepavyksta sugalvoti, ką padovanoti? Na, kartais taip nutinka, kad nežinai, kokią dovaną išrinkti savo simpatijai. Atrodo, kad jis ar ji viską turi, niekuo nesidomi ir jam ar jai nieko nereikia. Tokiu atveju jus išgelbėti gali dovanų kuponas. Tuomet jūsų mylimasis ar mylimoji galės išsirinkti tai, ko tikrai nori. Sugalvokite, kaip originaliai dovaną įpakuoti. Įpakavimas – tai pusė dovanos!