Nauja šukuosena

Naujieji metai jau visai čia pat. Iki šventinės, fejerverkais tviskančios nakties, liko labai nedaug laiko. Jei žadate kitais metais radikaliai pasikeisti, pats metas pasidomėti ateinančių metų naujienomis.

Bene kiekvienai dailiosios lyties atstovei svarbiausia yra jos šukuosena ir plaukų spalva. Tad ką plaukų stilistai siūlo?

Naujųjų metų naujos taisyklės:

Pokyčiai

Privalote paženklinti atėjusius naujuosius metus ir būtinai pasikeisti šukuoseną! Jei to daryti nenorite, bent jau „pažaiskite“ plaukų spalvomis. Esate brunetė? Tapkite šviesiaplauke! Nepatinka kardinalūs pokyčiai? Tokiu atveju pakaks paryškinti esamą plaukų spalvą, kuri padės pabrėžti Jūsų veido bruožus.

Įkvėpimas iš žvaigždžių

Trūksta fantazijos? Žiūrite į veidrodį, tačiau niekaip nesugalvojate, ką būtų galima pakeisti? Nesijaudinkite. Visada yra išeitis. Puikus variantas peržvelgti madų žurnalus ir atkreipti dėmesį į modelių bei žymių moterų šukuosenas ir Jūs tikrai atrasite kažką, kas puikiai tiks!

Natasha Poly (modelis). Sekite jos pavyzdžiu! Šviesiaplaukė mergina (arba jos agentai) nutarė radikaliai pakeisti plaukų spalvą ir dabar ji papildė brunečių gretas! Puikus pasikeitimas, tiesa?

Lily Cole (modelis ir aktorė). Raudonplaukė garbanė dabar žavi aplinkinius tiesiais plaukais, klusniais kirpčiukais ir juoda plaukų spalva!

Na ir ką? Nejaugi nė akimirkai širdelėje nesukirbėjo noras pasikeisti ir nustebinti šeimą bei artimuosius nauja plaukų spalva???

Ir dar!

Kadangi šukuosena itin daug reiškia kiekvienam žmogui, privalote tvirtai apsispręsti kokios šukuosenos, kirpimo ar spalvos pageidaujate. Pasitikėkite tik profesionalais ir tik jiems leiskite parinkti Jums tinkamiausią variantą.

Eniko Mihalik (modelis). Stebina daugelį. Štai buvo brunetė, o dabar nutarė tapti raudonplauke ir ryškia plaukų spalva gundyti stipriosios lyties atstovus.

Būkite tikros, tokie pokyčiai sužavės daugelį vyrukų!

Gerda Zemenskaitė