Ir senatvėje meilė nugali barjerus

Neįprasta pora susipažino vienuose Šiaurės Karolinos pagyvenusių žmonių namuose. Netrukus jie tikisi atšvęsti vestuves, nors Larry Bushnelliui 85 metai, o jo nuotakai Columba Rosaly – 97 metai, be to, partneriai kalba skirtingomis kalbomis.

Columba Rosaly yra iš Ekvadoro ir nepaisant daugybės metų praleistų JAV nekalba angliškai. Moteris Larry Bushnellį pastebėjo senelių namų valgykloje. Iš pradžių pora bendravo naudodamasi nemokamomis interneto programomis, išverčiančios žodžius ir frazes. Tačiau poros santykiams pasistūmėjus – L. Bushnelliui išdrįsus savo mylimąją pabučiuoti į skruostą –C. Rosaly nusprendė mokytis anglų kalbos.

L. Bushnellis, buvęs mokytojas, jau buvo du kartus vedęs. Jo antroji žmona mirė vos prieš metus, bet jis jau svajoja apie trečiąsias vestuves. C. Rosaly tvirtina, kad judviejų meilę yra „siųsta Dievo“. „Dabar mes galėsime pasirūpinti vienas kitu. Jaučiuosi laiminga kaip niekada“, – sako C. Rosaly.

Jau šį savaitgalį neįprasta pora turėtų susituokti. Ceremonija vyks senelių namuose, vėliau bus surengti iškilmingi pietūs ir jaunavedžių fotosesija. Poros draugė Linda Wheby sakė besidžiaugianti būsimomis vestuvėmis: „Jų istorija įrodo, kad meilė gali nugalėti viską. Džiaugiuosi už jų laimę. Matau, kaip jie džiaugiasi kiekviena akimirka, praleista kartu.“