Vyrai + makiažas

Kas dešimtas birtas naudoja makiažo priemones ir kitus savo partnerių kosmetikos produktus, parodė naujausi tyrimai.

Vis daugiau vyrų prisipažįsta, jog slapta „įkiša nosį“ į savo merginų kosmetikos dėžutes tam, kad atrodytų dar patraukliau.

Pati populiariausia priemonė pasirodė… pincetas, po jų – drėkinantys veido ir rankų kremai, o trečiąją vietą užima įvairiausios kosmetikos priemonės ir kiti merginų dažymosi „įrankiai“.

Tyrimo metu buvo apklausta 2000 britų. Jo metu buvo išsiaiškinta, jog kas trečias vyras nuolat naudojasi dilde ar nagų poliruokliu (pagirtina).

Tarp kitų, į populiariausiųjų dešimtuką nepapuolė, tačiau taip pat mėgstama vyrų: epiliatoriai, nagu lakas ir net gi… blakstienų tušas!

Dar trečdalis apklaustųjų vyrų prisipažino, jog viskuo naudojasi slaptai, tačiau žinome, jog visos paslaptys greitai išaiškėja – 31 proc. moterų teigė, jog ne kartą yra pagavusios savo vyrus „nusikaltimo vietoje“ besinaudojančius jų kosmetika.

Patys „slapčiausi“ moteriškos kosmetikos vartotojai yra Londono gyventojai. Tik 42proc. gyvenančiųjų Londone prisipažino, jog nesislėpdami naudojasi moteriškomis makiažo ir kūno priežiūros priemonėmis.

Vienos draudimo kompanijos vadovė Džeki Brain, kuri ir vedė apklausą, sako: „Nors niekam ne paslaptis, jog moterys deda daug pastangų tam, kad atrodytų gražios ir naudoja daug kosmetikos produktų, tačiau mažiau žinomas faktas, jog ir vyrai slapta nenori nusileisti grožiu moterims.“

Straipsnis parengtas remiantis užsienio spauda.

Comments are closed.