Technoseksualai, retroseksualai, uberseksualai – visi jie vyrai

Kokio vyro norėtumėte sau? Kokio linkėtumėte dukrai, draugei ar… priešei?

Mačio

Jie buvo madingi 90-taisiais. Rūstus ir gąsdinantis jis važinėjo džipu, pinigus vežiojosi dėžėse ir kalbėjo pusės metro dydžio mobiliuoju telefonu. Toks konkretus bičas. Šiandien tie mačo jau gerokai senstelėję, tačiau jų esmė nelabai pasikeitusi – tikri vyrai. Iš tokių švelnių meilės žodžių nelauk.

Santykiai su moterimis: moteris tokiems vyrams – daugiau kūnas nei siela. Jiems svarbu, kad moteris atitiktų grožio standartus, o koks jos intelektas…

Gyvenimas su juo: nuobodu su tokiu vyru vargu ar bus. Mačo visada ieško nuotykių. Šio tipo vyrai ypač pavydūs.

Kur tokių rasti: apsaugos firmose, policijoje ir… belangėje.

Metroseksualai

Šis vyrų tipas atsirado kaip priešprieša mačo. Patys metroseksualai teigia, kad jų atsiradimas – atsakas feministėms. Jei damos gali parodyti savo “vyriškąją” pusę, kodėl vyrams reikia slėpti “moteriškąją”. Metroseksualai paiso mados tendencijų, itin rūpinasi savo sveikata. Tokie vyrai gali būti bet kokios seksualinės orientacijos. Tiesa, vienintelis romanas, kuris niekada nesibaigia, – meilė sau pačiam.

Santykiai su moterimis: metroseksualai žiūrėdami į moterį pirmiausia vertina, ar gerai ji žiūrėsis prie jo ir jo mašinos. Moteris turi atrodyti stilinga, kad nebūtų gėda pasirodyti su ja visuomenėje.

Gyvenimas su juo: tai nuolatiniai vakarėliai, premjeros, prezentacijos. Flirtas – metroseksualo kraujyje, todėl būkite pasiruošusi – jis daug ir karštai bendraus su kitomis moterimis. Beje, pats yra labai pavydus.

Kur tokių rasti: metroseksualų stichija – šou verslas, dizainas. Jų rasite visose madingose vietose.

Technoseksualai

Tai vyrai, kurių gyvenime nieko nebuvo ir nėra svarbiau už kompiuterius.

Santykiai su moterimis: jis gali kartą per savaitę atsitraukti nuo kompiuterio, kad susitiktų su savo mergina. Tačiau ir tiek. Jį visada labiau žavi virtualus pasaulis. Be to, technoseksualą sudomins tik ta, kuri žinos, kad “vinčesteris” yra ne šautuvas, o kompiuterio detalė.

Gyvenimas su juo: jums teks pasinerti į jo pasaulį. Vienas gyvenimo su techoseksualu privalumų, jūsų buitis bus aprūpinta pačia naujausia technika. Trūkumas – gyvensite laidų ir kompiuterinių detalių apsuptyje.

Kur tokių rasti: internete. Čia jo draugai, pažįstami. Čia jis ieško ir gyvenimo draugės.

Retroseksualai

Retroseksualai kviečia stipriąją lytį vėl tapti tikrais vyrais, kurių priedermė mokėti priimti spendimus, kad ir su ginklu rankose. Tokie vyrai visada praleis damą pirmą, sumokės už ją restorane.

Santykiai su moterimis: jiems patinka save prižiūrinčios moterys, kurių charakterio nepavadinsi lengvu. Tiesa, jiems labai svarbu, kad pareigomis, alga jie pranoktų savo antrąją pusę.

Gyvenimas su juo: būdama su retroseksualu galite jaustis silpna moterimi. Jiems tai patiks. Jei jam nenustosi kartojus, koks jis protingas, stiprus – jūsų santykiai bus ilgalaikiai ir tvirti.

Kur tokių rasti: kompanijose, bankuose – vidurinysis ir aukštesnysis personalas.

Uberseksualai

Vyrai, galintys taikiai sugyventi su protinga ir sėkminga moterimi. Jis elegantiškas, tačiau ne saldus. Domisi politika, ekologija. Uberseksualai – nusiteikę pozityviai, energingi, sportuoja, tačiau ne dėl to, kad tai – madinga, o dėl to, kad tai – sveika. Šio tipo vyrai – liberalūs, nesunkiai eina į kompromisą.

Santykiai su moterimis: uberseksualams moteris – lygiavertė partnerė. Jis vertina jos vidų ir nereikalauja, kad ji atrodytų kaip modelis iš žurnalo viršelio. Tiesa, toks vyras niekada neleis iš jo vyti virvelių. Moteriškumo, mokėjimo bendrauti bet kokioje kompanijoje – štai ko jis tikisi iš savo moters.

Gyvenimas su juo: uberseksualai neskirsto darbų į vyriškus ar moteriškus. Tai ypač atsakingi vyrai, todėl jo neišgąsdins, jei prisipažinsite, jog jau turite vaikų.

Kur tokių rasti: Raudonojoje knygoje… Tiesa, pastaruoju metu tokie vyrai pamažu vėl grįžta į madą.