Kokių moterų vyrai ieško?

Moterys kartais skundžiasi, kad negali suprasti, kokių santykių vyrai ieško ir ko jiems reikia iš moters. Tiesa ta, kad subrendę vyrai, kaip ir moterys, nenori būti vieniši ir ieško harmoningų bei ilgalaikių santykių, nors ir ne visada ryžtasi tai pripažinti.

1. Pirmiausia vyrai ieško meilės. Galbūt šis teiginys nustebins daugelį moterų, tačiau vyrams patinka mylėti ir jie nori būti mylimi. Problema ta, kad pažinties pradžioje daugelis moterų atrodo šaltos ir laukia, kol vyras „užkariaus jos širdį“. Tad nėra lengva rasti mylinčią moterį, kuri tokia būtų nuo pirmosios pažinties dienos.

2. Kiekvienas vyras tikisi sutikti tokią moterį, kuri jam atrodytų patraukli. Dauguma moterų gali nusivilti tuo, kad vyrai ieško gražių moterų. Tačiau sąvoką „patraukli moteris“ reiktų suvokti atsargiai. Paprastai vyrai neieško podiumo gražuolių, kaip gali pasirodyti daugeliui moterų. Dažnai vyrui graži moteris ta, kuri didžiuojasi savo išvaizda, kuri savimi pasitiki ir kuri moka savimi pasirūpinti.

3. Kiekvienas vyras norėtų, kad jo draugė būtų jam ištikima ir kuria galima pasitikėti. Retas (arba nė vienas!) kuris gali atleisti neištikimybę savo draugei. Kiekvienas vyriškosios lyties atstovas sąmoningai ar nesąmoningai norėtų, kad jo moteris įsipareigotų jam ir tik jam.

4. Dauguma vyrų svajoja apie moterį, kuri rūpintųsi namų jaukumu ir buitimi. Vyrams svarbu ir praktiniai gyvenimo aspektai, tad šis punktas nėra nesvarbus.

5. Vyrai svajoja apie švelnią moterį. Stipriosios lyties atstovai svajoja apie motinišką rūpestį, kurio tikisi sulaukti iš savo mylimosios. Juk tokia moteris sugebės rūpintis ir jo vaikais.

6. Jie svajoja apie moterį, kuri turėtų puikų humoro jausmą. Dažno vyro svajonių moteris turėtų suprasti jo juokelius ir su kuria būtų įdomu bendrauti. Tokios moterys yra patrauklios vyrams, nes šalia jų galima atsipalaiduoti.

7. Dauguma vyrų svajoja apie moterį, kuri jį palaikytų, kai jam to reikia. Dauguma vyrų scuba kritikuoti vyrų elgesį ir bando juos pakeisti. Toks moterų elgesys yra labai didelė klaida. Kiekvienas vyras tikis, kad jo partnerė visada jį parems ir palaikys.

8. Jie tikis, kad jų mylimoji nebus iš tų moterų, kurios nemoka išklausyti ir garsiai rėkia. Vyrai tikis, kad jų partnerė mokės diskutuoti ir esant reikalaui ramiai pasikalbėti. Audringas temperamentas gali jį žavėti pirmą pažinties mėnesį, bet ne metų metais.

9. Kiekvienas vyras svajoja apie moterį, kuri verčia jį pasitempti. Vyrai dažniausiai yra tinginiai, tad jiems reikia, kad juos kas nors skatintų siekti tikslų.

10. Vyrams patinka moteriškos moterys, kurios neraugėja prie stalo ir negali išgerti trijų litrų alaus per vakarą. Tai visai nereiškia, kad vyrams nepatinka bendrauti su vyriškomis moterimis, bet jos geriausiu atveju gali tapti tik „draugeliu“.

Comments are closed.