7 dalykai, kurių vyrai niekada nedarytų, jei neegzistuotų moterys

Ir ką vyrai darytų be moterų – valgytų tik dešreles, vaikščiotų neskalbtais rūbais, suplyšusiomis kojinėmis ir neturėtų, kas juos išklauso ir paguodžia.Tačiau yra ir tokių vyrams nemalonių dalykų, kurių jie niekada nedarytų, jei nebūtų moterų!

1. Nepirktų prašmatnių daiktų namams. Retas vyras galvoja apie tai, kokios spalvos kilimėlis tiktų po kavos staliuku jo namuose. Jie taip pat niekada nepirktų pūkuotų rožinių klozeto dangčių, kvepiančių žvakių ir nėriniuotų staltiesėlių. Juk visur išmėtyti nešvarūs drabužiai ir „vyriškas“ kvapelis (kitaip tariant, dvokas) išduoda, kad čia gyvena vyras.

2. Nežiūrėtų nė vieno filmo, kuriame pagrindinį vaidmenį atlieka Hugh Grant. Dažnas vyras negali pakęsti jo žavingo veidelio ir humoro jausmo. Be to, išnyktų toks žanras kaip „romantinės komedijos“ arba „dramos“, nes jų niekas nebežiūrėtų.

3. Niekada neatsiprašinėtų. Vyrams žodis „atsiprašau“ galėtų ir neegzistuoti. Vyrai gali vieną dieną susimušti iki kraujo, o kitą dieną lyg niekur nieko kartu vėl šėlti naktiniame klube. Ir kam čia tie „atsiprašau“? Vyrai geba per daug nesigilindami į praeitį susitaikyti tiesiog paspaudę vienas kitam ranką ar patapšnoję per petį, ir jiems nereikia ilgų atsiprašymo ceremonijų.

4. Nekalbėtų telefonu. Vyrams visai nesinori pusdienį su kuo nors plepėti telefonu apie kiekvieną šios dienos smulkmeną. Viską, ką jiems reikia pasakyti, vyrai sugeba pasakyti keliais žodžiais, nes jie kalba konkrečiai ir be užuolankų.

5. Neitų į miestą pietauti sekmadienį, jei rodo futbolo varžybas…. Vyrai laukia visą savaitę, kol ateis sekmadienis ir jie galės nieko neveikti. O jei tą dieną dar rodo krepšinio ar futbolo varžybas, tuomet greičiausiai jie net neras laiko apsirengti!

6. Neišeitų iš baro anksčiau nei vidurnaktį. Visi žino, kad bare ar naktiniame klube nevyksta nieko gero iki vidurnakčio. Visos linksmybės čia prasideda tik po dvylikos… Tad jei vyras išeina iš baro iki vidurnakčio, jis greičiausiai eina susitikti su savo mergina.

7. Nevalgytų sveiko maisto ir visokių „kitokių nesąmonių“. Tas per riebu, aname per daug druskos, šitas šiaip nesveikas… Kam tai rūpi? Juk gyvenimas nuostabus, kai rankose alaus skardinė ir pakelis mėgstamų traškučių. Vyrai nenumirtų, net jei kasdien tektų valgyti iš krakmolo pagamintas dešreles, juk jas taip paprasta pasigaminti!