Didžiausios vyrų klaidos santykiuose (II dalis)

Susipažinę su simpatiška moterimi net ir protingiausi vyrai kartais pasielgia labai kvailai. Pavyzdžiui, jie visiškai nesistengia suprasti to, ką sako moterys. Pateikiame antrąją dalį kvailiausių vyrų poelgių, kuriuos jie daro mėgindami sužavėti moterį.

6. Jie vengia užkalbinti moterį „netinkamoje vietoje“. Tai yra tikrai labai kvaila! Įsidėmėkite visam likusiam gyvenimui – netinkamų vietų susipažinti su moterimi tiesiog nėra! Dauguma drąsių vyrų sėkmingai užmezga pažintis bare, sporto salėje ar užkandinėje.

Pasistenkite vos keliais sakiniais užmegzti su ja artimą emocinį ryšį ir ji ims rodyti jums palankumo ženklus (tuomet telefono numeris, pirmas pasimatymas ir kiti pažinties atributai taps tik smulkmena). Būkite bent šiek tiek atviresni ir pamatysite, kokiam būriui moterų jūs patinkate! Juk negalite tikėtis, kad moterys pačios prie jūsų prieis ir primygtinai siūlys savo telefono numerius, ir jums reikia įdėti šiek tiek pastangų.

7. Kartais jie įsimyli moterį dar prieš tai, kai ją sužavėjo. Kad ir kaip kvaila tai būtų, vyrai su moterimis kartais linkę elgtis kaip su daiktais: jei jums patinka koks nors kompiuteris, grotuvas ar dar kas nors, jūs nueinate ir jį nusiperkate, ir tiesiog jį turite. Panašiai vyrai bent kartą gyvenime elgiasi su moterimis – jie įsimyli, o tada bando ją užkariauti ir tikina, kad jo meilės pakaks jiems abiems. Tačiau toks elgesys yra ne tik kvailas, jis apgailėtinas.

Nepamirškite, kad pasaulyje nėra tobulų moterų (beje, kaip ir vyrų). Pažinties žaidimas (flirtas, romantiški pasimatymai ir kiti panašūs dalykai) yra būtinas, jei siekiate užmegzti sėkmingus santykius. Pasistenkite neįsimylėti moters, kol dar neužkariavote jos širdies.

8. Jie neturi plano. Paprastai vyrams nesukelia problemų tikslų kėlimas ir planavimas. Tačiau kai kalbame apie meilės santykius, vyrai kažkodėl pamiršta planuoti. Tiksliai apgalvokite, kokios moters jūs ieškote, kokių santykių norite ir planuokite naują pažintį. Beje, moterys taip pat nori būti moterimi, apie kurią jūs svajojate, o ne ta, kuri netyčia pasitaikė jūsų kelyje. Tam, kad ji būtų svajonių moterimi, jūs dar prieš susipažįstant su ja turite žinoti, kokia ji turėtų būti.

9. Jie nesimoko bendrauti „moterų kalba“. Jei norite suprasti moteris, turite mokytis jų kalbos. Dažnai moterys standartines frazes vartoja kita reikšme nei vyrai, ir dėl to kyla nemažai nesusipratimų. Pavyzdžiui, kai vyras sako, kad yra pavargęs, jis nori pasakyti, kad tiesiog nori miego.

Kai moteris sako, kad yra pavargusi, tai gali reikšti, kad jai reikia pailsėti nuo santykių. Moterys dažnai kalba metaforomis, o vyrai viską sako konkrečiai, ir jūs turėtumėte tai žinoti. Jei moters žodžius visada suprantate tiesiogiai, tuomet visai nesuprantate, ką ji nori pasakyti.

10. Jie vengia vadovauti santykiams. Labai svarbu suprasti, kad moterys kontroliuoja intymius santykius poroje, tačiau vyrai kontroliuoja pačių santykių eigą (žinoma, jei jie yra protingi). Tai reiškia, kad jūs, o ne moteris turi planuoti, kur jūs ketinate eiti, ką ketinate veikti, ir panašiai. Išmeskite iš savo žodyno tokias frazes kaip „ką šiandien nori veikti?“, „kur norėtum pavalgyti“ ir panašiai.

Jūs siūlykite, kur jums eiti ir ką valgyti. Net jei ji atsisakys ir pasiūlys savo variantą, ji supras, kad jūs turite savo šio žaidimo taisykles, taigi žinote, ką darote. Moterims dažniausiai nepatinka už viską prisiimti atsakomybės, jos paprasčiausiai tuomet mažiau jaučiasi moterimis. Ši taisyklė galioja bet kokiuose santykiuose. Jei jūs prisiimsite atsakomybę už jūsų santykius, moteris tai tikrai įvertins.