6 svajonių moters savybės

Vyrams patinka skirtingos moterys ir kiekvienas ieško savo svajonių moters. Tačiau yra tokių charakterio savybių, kurias turinti moteris gali sužavėti daugelį vyrų. Pateikiame 6 svajonių moters savybes. Jei jūsų mylimoji jas turi, nepaleiskite jos.

1. Meilė sau ir pasitikėjimas savimi. Jei norite, kad moteris mylėtų jus brandžia meile, ji pirmiausia turi mylėti save. Moteris, kuri gerbia save ir žino savo vertę, pasitiki savimi. Taigi tokia moteris nekels jums nereikalingų pavydo scenų ir kas vakarą nereikės klausytis jos zirzimo, kad ji (o, Dieve!) priaugo 200 gramų.

2. Gera. Gera moteris visada stengsis jus užjausti ir suprasti. Argi nenorėtumėte, kad po sunkios darbo dienos ji pasitiktų jus su šypsena ir skubėtų užkaisti puodelio arbatos, juk jūs taip pavargote… Jei ji gera ir stengiasi jus suprasti, tuomet ji išklausys savo partnerį visada, kai jam to reikės.

3. Prieraiši. Jei ji bus prieraiši, bus ištikima. Juk kiekvienam vyrui svarbu, kad jo moteris būtų jam ištikima.

4. Nekonfliktiška. Užuot karštai sureagavusi į kiekvieną jūsų „ne taip“ ištartą žodį, ji stengiasi, kad jūs kuo mažiau pyktumėtės. Jei jūs su kuo nors susikivirčijate, ji stengiasi nuraminti ir sutaikyti konfliktuojančias puses.

5. Gerbianti kitus. Ji jus gerbia ir vertina. Jai svarbi jūsų nuomonė ir ji į ją visada atsižvelgia. Jei reikia priimti svarbius gyvenimo sprendimus, ji jumis pasitiki. Jei ji jus gerbia, tuomet ir palaiko, kad ir ką nuspręstumėte daryti.

6. Nebijanti būti savimi. Ji yra kitokia, nei kitos moteris. Ji gyvena pagal savo susikurtas taisykles, bet neverčia aplinkinių pagal jas gyventi. Todėl ji šiek tiek paslaptinga, o tai traukia daugelį vyrų.