Devynios svajonių moters savybės pagal vyrus

Tikriausiai nei vienas žmogus negali iš karto pasakyti, kokia turėtų būti jo antra pusė, kokiomis savybėmis ji turėtų pasižymėti? Net ir pati partnerio pasirinkimo tema nėra paprasta. Kaip rašoma portale dir.salon.com, daug kas metų metais ieško žmogaus, su kuriu norėtų pragyventi visą savo likusį gyvenimą. O nemažai bando, klysta ir vėl iš naujo mėgina gyventi su kiekvienu nauju partneriu, galvodami, kad jis – būtent tas žmogus, kurio ir reikia.

1. Ji sąmoningai ar ne, bet priverčia jį keistis į gerą pusę

Kitaip tariant, jos draugijoje vyrui norisi būti bent truputėlį geresniu, dėmesingesniu, rūpestingesniu ir dėl to moteriai nereikia nieko kalbėti, sakyti. Tiesiog būdamas greta jos jis labai gerai jaučiasi ir tiek!

2. Ji myli jį

Vyrui nuoširdūs jausmai taip pat labai svarbūs, todėl jis stengiasi susirasti būtent tokią savo antrą pusę, kuri iš tikrųjų jį mylėtų. Ir ne už kokius nors nuopelnus, statusą, charakterį, o už tai, kad jis tiesiog šalia. Moters jausmų nuoširdumą išduoda jos elgesys. Tai matyti ir iš bendravimo, net iš jos eisenos.

3. Ji sutaria su jo draugais ir šeima

Ji ne tik gali padėti jo mamai virtuvėje paruošti valgį, paplepėti su jo tėvu, bet iš tikrųjų jai malonu bendrauti su tais žmonėmis. Ji stengiasi arčiau pažinti tuos žmones, kurie svarbūs jos antrai pusei.

4. Ji neturi įpročio dėl ko nors nuolat skųstis

Jai nebūdinga nuolat skųstis, tuo pačiu nervinti savo antrą pusę. Ji žino, kada geriau ką nors aptarti, o kada tiesiog patylėti.

5. Ji suteikia jam galimybę jaustis tikru vyru

Jos akivaizdoje jis jaučiasi tikru vyru, o ne šešėliu. Todėl net ruošdama jam pusryčius klausia, kas jam labiau patinka ir niekados nepaduos jo nemėgstamos saldžios varškės, jogurto ar pyragėlio. Ji visados pasirengusi pagaminti jam ką nors gardaus, kai grįžta ir darbo ar savo draugų kompanijoje.

6. Ji gerbia jį

Pagarba – labai svarbu vyrams. Tai pirmiausiai reiškia, kad moteris moka klausyti jo, net jei ji ir nesutinka su tuo, ką jis kalba. Ji nemenkina jo. Priešingai – pabrėžia jo pranašumus ir tik užuominomis prasitaria apie jo nedidelius trūkumus.

7. Ji – graži

Kiekvienas vyras turi savo supratimą apie grožį. Daugeliui pirmiausiai tai besirūpinanti savo išvaizda, skoninga, elegantiška moteris, sugebanti pateikti save. Iš tikrųjų ji nebūtinai turi būti gražuolė, tačiau ji būtinai turi būti žavinga.

8. Ji – seksuali

Be jokios abejonės moteris turi būti nors truputėlį seksuali, viliojanti ir geidžiama. Tai gali atsispindėti ir jos drabužiuose, elgesyje, makiaže ir bendraujant.

9. Ji – protinga

Ką vyrai bekalbėtų, tačiau jiems nepatinka „tuščiavidurės“ moterys, kurios tik juokiasi, kikena be jokios priežasties ir dirbtinai šypsosi. Vyrams reikia, kad jų antra pusė sugebėtų ne tik palaikyti pokalbį, bet, esant reikalui, ir diskutuotų, galų gale argumentuotai pasiginčytų.