6 svajonių vyro savybės

Moterims patinka skirtingi vyrai ir kiekviena ieško savojo svajonių princo. Tačiau yra tokių charakterio savybių, kurias turintis vyras gali sužavėti bet kurią moterį. Pateikiame 6 svajonių vyro savybes. Jei jūsų mylimasis jas turi, drąsiai galite žengti žingsnį rimtesnių santykių link.

1. Sąžiningas. Svarbu, kad vyras būtų sąžiningas ir su savimi, ir su kitais. Jei vyras vengia atsakyti, ką šiuo metu veikia, arba jūs pastebėjote, kad jis kalbėdamas telefonu su draugais ar mama meluoja apie tai, ką veikia, turėtumėte susimąstyti. Jei jis nėra atviras su kitais, greičiausiai nebus atviras ir su jumis.

Jei žmogus sąžiningas, jis neabejotinai yra ir patikimas. Moteris nori žinoti, kad ji gali jaustis saugi šalia vyro, kad jis visada bus šalia ir jai padės, kai to reikės.

2. Atsidavęs. Atsidavimas yra labai gera savybė, kuri rodo norą įsipareigoti. Jei jis yra atsidavęs savo darbui, draugams, savo mėgstamai sporto komandai ar dar kam nors, tuomet galbūt kada nors ateis tokia diena, kai jis visa širdimi atsiduos ir pasižadės jums.

3. Rūpestingas. Svarbu, kad vyras būtų orientuotas į šeimą ir ja rūpintųsi. Žinoma, jūs tikriausiai neieškote „mamyčiuko“, tačiau svarbu, kad vyras rūpintųsi savo šeima. Todėl labai svarbu išsiaiškinti jo požiūrį į šeimą.

4. Finansiškai atsakingas. Tai, žinoma, nereiškia, kad turite susitikinėti tik su turtingais vyrais. Tačiau kiekviena moteris gali tikėtis, kad jos partneris bus finansiškai atsakingas. Tai reiškia, kad nesvarbu, kiek jis uždirba, bet labai svarbu, kaip jis tuos pinigus išleidžia. Finansiškai atsakingas vyras turi taupyti ir neleisti pinigų ten, kur nebūtina.

5. Gebantis užjausti. Daugeliui moterų nepatinka per daug saldūs ir romantiški vyrai. Tačiau svarbu, kad vyras gebėtų užjausti kitus.

6. Turintis humoro jausmą. Jis neturi būti komikas, tačiau svarbu, kad vyras gebėtų priversti šypsotis mylimą moterį, kai jai to reikės. Humoras taip pat gali suartinti du žmones.

Comments are closed.