5 senmergės būdo bruožai

Ar jūs niekada nesusimąstėte, kodėl kai kurios gražios, patrauklios bei protingos moterys taip niekada ir neišteka? Galbūt šie senmergių būdo bruožai jums paaiškins, kodėl taip nutinka. Juk kai kurios moterys tokiu charakteriu gali „pasigirti“ nuo jaunystės.

Moterys, kurios pasirenka viengungystės kelią, greičiausiai tam turi savų priežasčių. Tačiau kai kurios jų norėtų sukurti šeimą, bet kažkodėl joms su vyrais niekaip nepavyksta užmegzti ilgalaikių santykių. Pateikiame 5 būdo bruožus, dėl kurių galbūt šioms moterims taip ir nepavyksta sukurti harmoningų santykių.

1. Jos nori viskam vadovauti ir būti šeimos galva. Geriausiu atveju vyras turi būti karalius, o moteris – karalienė. Šeima negali susikurti, jei yra du pretendentai į karaliaus vietą. Bėda ta, kad daugelis vyrų nenori tokių santykių, kuriems jie negalėtų vadovauti. Vyrai nori būti tais karaliais šeimoje ir norėtų, kad žmonos būtų jų karalienės – tos, kurios visada jais rūpintųsi, palaikytų ir paremtų, kai jiems to reikia.

2. Jos niekada neprisileidžia vyrų per arti. Kai vyras kviečia moterį į pasimatymą, jis nori užmegzti su ja santykius (ar ilgalaikius, ar trumaplaikius, tai priklauso nuo konkretaus vyro ir nuo to, kiek laiko jis jus pažįsta). Jei moteris nueina išgerti su vyru kavos, bet nei per dešimtą pasimatymą taip ir neprisileidžia jo nei emociškai, nei fiziškai. Tad normalu, kad tokiu atveju vyras ieško kitos partnerės. Jei norite užmegzti santykius, anksčiau ar vėliau turite prisileisti vyrą. O kiek jis jūsų lauks, gali pasakyti tik jis vienas.

3. Jos per daug skuba. Vyrui sunku užmegzti santykius su moterimi, kuri jį baugina. Vyrus baugina, jei moteris per daug skuba. Patikėkite, „mielos staigmenos“ pirmiesiems pasimatymams tikrai netinka. Ne jūs turite dovanoti vyrui gėlių, o jis jums. Laikykitės svarbiausių visuomenėje priimtų flirto taisyklių ir jums tikrai pasiseks.

4. Jos dažnai būna egoistės. Santykis duoti-imti turi būti išlaikytas kiekvienuose darniuose santykiuose. Šis duoti-imti santykis bus sutrikdytas, jei galvosite tik apie save: ko jums reikia, ko jūs norėtumėte, kokius santykius jūs įsivaizduojate. Santykiai – tai ėjimas į kompromisą ir rūpinimasis kitu žmogumi. Taigi nenuostabu, kad vyrai nesirenka moterų, kurios labai myli save, bet nemoka mylėti aplinkinių.

5. Jos per daug kreipia dėmesio savo išvaizdai. Moterys, kurios lieka vienišos, dažniausiai labai daug dėmesio skiria savi išvaizdai, bet visai negalvoja apie tai, kaip tobulėti vidumi. Taip, vyrus traukia grazioso moterys ir vyrai įsimyli akimis, tačiau išvaizda svarbi tik santykių pradžioje. Iš tiesų vyrai, kaip ir moterys, ieško tokios partnerės, kuri galėtų sužavėti savo vidumi ir su kuria būtų įdomu bendrauti.