4 vyriški požymiai/bruožai, kuriuos dievina moterys!

Turbūt kiekvienas vyras užduoda sau klausimą: kas patinka moterims? Ką mėgsta moterys? Kokie vyrų bruožai arba požymiai patinka moterims? Mano rankose atsidūrė labai kontroversiška informacija, kuria norėčiau pasidalinti su jumis. Iš anksto perspėju, kad tai tik mokslininkų nuomonė, kurią jie pareiškė atlikę tyrimus, apklausas ir t.t. bei jie akcentuoja būtent pasąmoninę moterų reakciją, o ne sąmoningą. kitaip sakant, jie tiesiog protingiau aprašė situaciją: “Ne” – reiškia “Taip”.

Pradėkime nuo to, kad pasaką apie tai, kad moterys myli raumeningus ir kilniaširdžius gražuolius, panašu, sugalvojo pačios moterys. Seksologai išanalizavo sėkmingiausių meilužių manieras ir išvaizdą ir išsiaiškino, kad moteris žavi visai kiti vyrų dalykėiai. 4 vyriški požymiai, kuriems damos nesugeba atsispirti arba ką moterys mėgsta vyruose? (visur pridėsiu savo komentarų, nes negaliu tylėt kai rašo tokius dalykus).

1. Charakteris – lengvabūdiškas ir nesubalansuotas

Toks vyras paprasčiausiai paliks moterį po pirmos nakties, kad galėtų ieškoti “šviežios” gražuolės. Na, o jeigu damai pavyks tokį “Mauglį” “prijaukinti”, jis medaus mėnesio metu susiras meilužę. Atrodo, kad ši savybė turėtų atbaidyti moterį? Norėtumėt! Naujosios Meksikos (JAV) universiteto mokslininkai nustatė, kad “vėjuotieji” gali pasigirti pačiais stipriausiais genais. Gudri gamta sukūrė donžuanus, kad jie kaip įmanoma aktyviau platintų savo DNR rinkinį. Moteris tokio alfa patino glėbyje apima stipriausias instinktas, tiesiog rėkiantis: “Nuo šių santykių gali gimti super palikuonių!”. Be to, damos sielos gilumoje tūnantys išgyvenimai tuo metu instinktui visiškai nerūpi (ir pačiai damai, beje, taip pat).

Su šia mokslininkų nuomone sutinku iš dalies. Taip, genai gal ir geri bei moterys tikrai negali nieko su savimi padaryti, kai parodai joms šiek tiek brutalumo ir elgiesi taip, tarsi būtum liūtas arba koks nors laukinis žvėris – patinas, bet viskas, ko tu gali tikėti – seksas. Jeigu nori rimtų santykių ir šeimos, tau teks susibalansuoti ir išvaikyti iš galvos visus vėjus, nes priešingu atveju būsi tiesiog 40-metis nebrendyla, nesugebantis suformuoti šeimos! Viskam savas laikas!

2. Fizionomija – raudona (bet ne kaip alkoholiko)

Britų mokslininkai nustatė: vyrų veiduose yra daugiau raudonos spalvos atspalvių, o moterų – žalios. Kuo daugiau raudonų tonų turi fizionomija, tuo vyriškesnė ji atrodo aplinkiniams. “Tikras vyras” – atsidūsta susižavėjusi moterų pasąmonė, pastebėjusi “raudonodį”. Be to, vyro žandai šiek tiek parausta, kai jis pastebi jį jaudinančią moterį. Moterys pasąmoningai tai pastebi ir “tarsi atsidėkodamos” sutinka paskanauti “uždraustą vaisių”.

Jeigu žandai raudonuoja ne iš gėdos, o iš geismo – puiku ir moterys tai mėgsta! Tik prašau nepainioti raudonos spalvos atspalvių veide su išsiplėtusiais kapiliarais!

3. Pilvukas – yra, bet nedidukas

Vis tų pačių britų tyrimai įrodo: moterys jaučiasi nepilnavertės šalia “pripumpuotų” vyrukų, turinčių raumeningus plokščius pilvus. Juk meilei egzistuoti būtina, kad moteris jaustųsi tobula.

Kaip dabar gaunasi? Jeigu Tavo moteris jaučiasi šalia tavęs nepilnavertė, tau reikia pilvuko? Matote, šioje vietoje reikia žiūrėti ne tik iš moterų pusės. Juk jeigu šalia Jūsų būtų moteris su plokščiu pilvuku, o jūs būtumėt išpampę – tai paskatintų Jus sportuoti ir tobulėti ar ne? Taigi, šioje vietoje aš geriau moteriai padovanočiau abonementą į sporto klubą, kad ji galėtų sportuoti kartu su manimi – abipusė nauda!

4. Balsas – tenoras

Vyriškasis bosas arba žaismingas, sielos stygomis skambinantis baritonas jaudina moteris tik knygose ir serialuose. Iš tiesų damos, giliai sieloje svajojančios apie šeimą, renkasi tenorus. Paslaptis slypi tame, kad vyrai, turintys kiek aukštesnio tono balsus, turi šiek tiek mažiau testosterono, kurio šeimyniniam gyvenimui ir vaikams auginti absoliučiai nereikia. Gaunasi, kad tenoras – rūpestingesnis tėvas ir vyras nei baritonas arba bosas, o moterys jaučia tai taip pat, kaip ir rykliai jaučia kraują!

Interpretuoti vyrų balsus ir sieti juos su vyrų gebėjimu rūpinti šeima labai sudėtinga. Taip, visi žino, kad hormonai (jų tarpe ir testosteronas) įtakoja žmonių elgesį ir visai tikėtina, kad daug testosterono turintys vyrai verčiau keliaus į klubą, o ne į išvyką su šeima, bet tai tik spėlionės, nes žmogus – kur kas sudėtingesnė būtybė, nei instinktai + hormonai.

Kuo ilgiau gyvename, tuo daugiau priežasčių sugalvojame, kad galėtume netrukdomi: gulėti išvertę pilvus; barškintis kaip kas gali; nedirbti su savimi, nesirūpinti aplinkiniais ir regresuoti! Aš tik vieną pasakysiu: vyrai, jeigu Jūs jau artėjate link 30-ies, pradėkite labiau savimi rūpintis, neleiskite pilvams augti net jeigu moterys šalia Jūsų jaučiasi nepilnavertės, nevalgykite visokio šlamšto, sportuokite ir vaikščiokite ne vien tik į klubus ;)… Yra ir kitų labai įdomių vietų!