5 originalūs būdai atsiprašyti mylimojo

Visi kartais klysta ir padaro ką nors, dėl ko vėliau gailisi. Todėl visada pravartu žinoti kelis būdus, kaip žaismingai atsiprašyti. Patikėkite, jūsų daugeliui šių atsiprašymų mylimasis tikrai neatsispirs ir supras, kad amžinai pykti juk negalima.

Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt siūlo penkis būdus, kaip galite originaliai atsiprašyti savo antrosios pusės.

1. Pasitelkite kulinarinius sugebėjimus. Tai paprastas, tačiau labai veiksmingas būdas atsiprašyti. Pavyzdžiui, iškepkite mylimojo mėgstamą pyragą ir ant jo cukraus pudra užrašykite didelį žodį „Atsiprašau“. Nemėgstate gaminti? Tuomet užsakykite picą ir dešros gabaliukus perdėliokite į žodį „Atsiprašau“. Tai ne tik mielas, bet ir skanus atsiprašymas, kuris jam tikrai turėtų patikti!

2. Pakvieskite jį pažaisti vandens karą. Ant jo stalo palikite vandens pistoletą ir šalia padėkite raštelį, kuriame parašyta, kad jūs labai gailitės ir dėl to leidžiate jam jūs aplaistyti vandeniu. Jei jis prisijungs prie jūsų siūlomo žaidimo, galiausiai viskas baigsis vandens mūšiu ir jūsų abiejų juoku. Argi ne puiku!?

3. Nepamirškite humoro. Parašykite jam juokingą eilėraštį. Pasistenkite, kad jis rimuotųsi. Skaitykite jam šias eiles tol, kol jis ims kvatotis. Stenkitės atrodyti rimta ir susikaupusi. Tada prieikite ir pabučiuokite jį. Po šito jis nebegalės ant jūsų pykti!

4. Užpulkite jį! Jūsų ginklai – bučiniai, kutenimas, apkabinimai. Tiesiog prieikite ir pradėkite jį kutenti ir bučiuoti. Darykite tai, kol jis jums atleis. Argi galima pykti ant tau meilę rodančio žmogaus?

5. Pasinaudokite žvilgsniu „atgailaujantis šuniukas“. Atsiprašinėdama mylimojo stenkitės atrodyti labai liūdna ir apgailestaujanti bei bandykite tai parodyti mimika. Greičiausiai jis ims iš jūsų juoktis ir visi pykčiai liks praeityje.

Comments are closed.