Nesiseka užmegzti rimtų santykių? Keiskite požiūrį!

Pavargote nuo bevaisių pasimatymų? Ar kada nors pagalvojote, kodėl jums niekaip nesiseka užmegzti rimtų santykių? Siūlome į problemą pažvelgti iš kitos pusės ir pasvarstyti, ar neverta pakeisti požiūrio į kai kuriuos dalykus.

Mąstykite pozityviau. Manote, kad niekada nesutiksite savo tikrosios meilės? Kai kurios moterys galvoja, kad rimti santykiai joms yra nereikalingi. Paprastai taip nutinka po skaudžių skyrybų. Turite suprasti, kad tokios mintys – tai tik reakcija į jūsų skausmą, kurį patyrėte anksčiau. Jei manote, kad jūs niekada nesutiksite savo žmogaus, esate teisi. Taip pat esate teisi, jei manote, kad būtinai sutiksite tą vienintelį. Taigi, kaip norite galvoti?

Pozityvus mąstymas gali pakeisti jūsų gyvenimą į gerąją pusę. Jums sunku išmokti galvoti pozityviai? Pradėkite rašyti jūsų „gyvenimo džiaugsmo“ dienoraštį. Į šį dienoraštį rašykite tik tuos dalykus, kurie jus pradžiugino, kurie suteikė jums laimės. Netrukus priprasite pastebėti tik teigiamus dalykus ir jūsų gyvenimas taps gražesnis.

Nesusitikinėkite su netinkamais vyrais. Kai kurios moterys renkasi tik tuos vyrus, kurie nenori turėti rimtų santykių ir bijo įsipareigojimų. Jis nuolat meluoja, yra jums neištikimas ar piktnaudžiauja alkoholiu? Pamirškite jį ir ieškokite to, kuris vertas jūsų.

Atsiminkite, kad žmonės labai retai pasikeičia. Kartais moterys bando save įtikinti, kad visi vyrai vienodi ir kenčia, nes mano, kad geriau nieko neras. Tačiau nejaugi jūs taip nemylite savęs, kad verčiau būsite su tuo, kuris jūsų negerbia, nei viena? Pabandykite įsivaizduoti savo svajonių vyrą. Mąstykite pozityviai, rūpinkitės savimi ir būtinai tokį sutiksite.

Nekontroliuokite to, su kuriuo norėtumėte užmegzti rimtus santykius (net ir tuomet, kai juos užmezgate). Ar norite žinoti viską apie savo gyvenimo draugą ir kontroliuoti jį 24 valandas per parą? Patikėkite, toks elgesys niekur nenuves. Kai kurioms moterims nepatinka, jei jų draugas arba vyras kartais su draugais žiūri futbolą ar šnekučiuojasi bare. Tokios moterys pamiršta, kad puikiai galėtų išnaudoti šį laiką ir susitikti su draugėmis.

Daugiau ir atviriau kalbėkitės ne su draugėmis, o su vyru. Pagarba yra vienas svarbiausių dalykų santykiuose. Tačiau dar svarbesnis yra emocinis ryšys tarp sutuoktinių. Svarbiausiais išgyvenimais dalinkitės ne su draugėmis ar giminėmis, o su sutuoktiniu. Jei nepalaikysite emocinio ryšio su savo partneriu, tapsite dviem atskirais žmonėmis, gyvenančiais viename bute.

Atsiminkite, kad esate neteisi, jei manote, kad visada esate teisi. Jei niekada nepripažįstate savo kaltės ir nemokate atsiprašyti, jūsų santykiai negali būti ilgalaikiai. Gebėjimas atsiprašyti nerodo jūsų silpnybės. Priešingai – tai rodo, kad nebijote atsakomybės.