Blogiausios frazės, kurias galime ištarti vyrams kovo 8-ąją

Šiandien visų moterų šventė – kovo 8-oji. Mums, moterims, vėl primenama, kokios nuostabios ir nepakartojamos esame. Komplimentai, gražūs sveikinimai ir… tulpės? Kodėl vyrai vis dar mano, kad tinkamiausia dovana Moters dienos proga – tulpės? Mes galime apsidžiaugti jas gavusios nuo kolegų, draugų, slaptų gerbėjų, bet mylimasis… Jis turi padovanoti ką nors geresnio.

Dovanų ekspertai pristato frazes, kurias mes dažnai norime pasakyti savo antrosioms pusėms Moters dieną. Tačiau šias frazes pakeitusios į švelnesnes ir pasitelkusios moteriškas gudrybes, mes kitais metais galėtume džiaugtis savo svajonių dovana. Tad išmokime valdyti emocijas!

„Tik gėlės?“

Situacija. Tai jūsų pirmoji Moters diena ir Tu jau lauki, kaip mylimasis Tave nustebins šią dieną. Nuvargusi po darbo grįžti į namus. Ten įnikęs į televizorių laukia mylimasis, o vazoje pamatai gėles. Vis dar tikiesi kažko daugiau, tačiau atsisukdamas brangusis tik parodo į gėles ir ištaria „Čia tau, su kovo 8-ąją“. Vienintelė frazė, kuri tuo metu kirba Tavo mintyse – „Tik gėlės???“.

Taisyk padėtį. Nusiramink. Užsipuldama mylimąjį, kad jis padovanojo tik gėlių, nieko nelaimėsi. Prisimink savo draugę, kurios vyras praėjusiais metais jos net nepasveikino. O Tau mylimasis bent gėlių nupirko, vadinasi galvojo apie Tave. Tad reakcija turėtų būti tokia: „Koks siurprizas! Labai gražios gėlės – mano mėgstamiausios“.

„Ir vėl tulpės?“

Situacija. Su savo mylimuoju jau ne vienerius metus esate kartu. Atrodo, kad savo mažomis užuominomis esi ne kartą prasitarusi, kokios dovanos norėtum Moters dienos proga. Tačiau šią dieną jis vėl Tau įteikia puokštę tulpių… Tiesa, šįkart jos ne raudonos, o rausvos, bet kas iš to?.. Įtūžusi norėtum išrėkti vienintelę frazę „Ir vėl tulpės???“.

Taisyk padėtį. Neužsipulk mylimojo, jam tikriausiai vis dar atrodo, kad vienintelė dovana Moters dienos proga – tulpės. Geriau maloniai ištark: „Ačiū, brangusis. Jos nuostabios!“. O kitą vakarą palik kompiuterį įjungtą su atverstu „LaisvalaikioDovanos.lt“ puslapiu, kuriame pristatomos dovanos moterims. Tavo brangusis turės progą sužinoti, apie kokias dovanas svajoja moterys.

„O mano draugei vyras padovanojo…“

Situacija. Visą dieną darbe kolegės klega iš džiaugsmo: viena gyrėsi ryte sulaukusi iš vyro pusryčių į lovą, o vakare jau užsakytas staliukas prabangiame senamiesčio restorane. Kita prasitarė, kad jos taip pat laukia intriguojantis vakaras SPA centre. Tu taip pat tikiesi ypatingos dovanos, tačiau Tavo mylimasis įteikia gėlių. Nuliūdusi jau norėtum paberti tiradą: „O mano draugei vyras padovanojo…“.

Taisyk padėtį. STOP! Vyrai, taip pat kaip moterys, nemėgsta būti lyginami. O jeigu Tau vyras ištartų: „O Mariui Lina į darbą įdeda labai skanius pietus. Gaila, kad Tu nemėgsti gaminti…“ – nebūtų malonu, tiesa? Todėl ir Tu neskubėk žerti pavyzdžių. Geriau šįkart nurijusi kartėlį tik ištark: „Tu puikiai žinai, kaip mane nustebinti“.