Ką apie vyrą išduoda jo šaldytuvas?

Jei naujasis širdies draugas pakvietė jus į svečius, tikriausiai įdėmiai apžiūrėsite jo namus norėdama geriau jį pažinti. Nesileiskite apgaunama – jei jūsų vizitas nėra netikėtas, greičiausiai jis jam puikiai pasiruošė ir nepamiršo susitvarkyti. Tačiau yra viena vieta, apie kurią jis nespėjo pagalvoti…

Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt pataria: norite pažinti naująjį mylimąjį – įdėmiai žvilgtelkite į jo šaldytuvo turinį! Tai, ką ten pamatysite, jums gali pasufleruoti:

1. Kiek jis uždirba. Nesistebėkite – jo šaldytuvo turinys iš tiesų gali daug atskleisti apie šio vyro pajamas. Žinoma, gali būti, kad kai kuriuos produktus jis pirko norėdamas paruošti jums išskirtinę vakarienę, todėl stenkitės vertinti tik tai, kuo nebūsite vaišinama. Atkreipkite dėmesį į kasdienių produktų etiketes. Ar jis perka tik pigiausius produktus? O gal jam kur kas svarbiau kokybė? Jo šaldytuvas prikimštas įvairiausių produktų, o gal jų vargiai užtektų ir paprasčiausiam sumuštiniui?

Jei jo šaldytuve vien tik daug reklamuojami prekės ženklai, tuomet gal jis vienas iš tų žmonių, kuriems nesunku daryti įtaką? Atkreipkite dėmesį, ar jis perka tik svarbiausius produktus, o gal jūsų mylimasis negaili pinigų ir ne pirmo būtinumo prekėms…

2. Ar jam gresia sveikatos problemos. Ar kada teko girdėti posakį, kad esame tai, ką valgome? Taip sakoma tikrai ne be reikalo. Pažvelgusi į mylimojo šaldytuvą galite suprasti, ar jam priimtinas sveikas gyvenimo būdas. Jei jo šaldytuvas prikimštas nesveiko maisto, visai nesvarbu, kaip gerai šiandien jis atrodo ir kaip puikiai jaučiasi, tikriausiai tai netruks labai ilgai.

3. Ar jis tvarkingas. Atkreipkite dėmesį, ar jūsų širdies draugo šaldytuve produktai sudėlioti tvarkingai, ar bet kaip. Gal ten yra tokių maisto produktų, kurie jau seniai turėjo atsidurti šiukšlių dėžėje… Jei jo šaldytuve vyrauja chaosas, tikriausiai chaoso netrūksta ir jo gyvenime. Ar tikite, kad toks vyras yra pasiruošęs ilgalaikiams santykiams? Kita vertus, jei vyro šaldytuve pernelyg tvarkinga, tikriausiai susidūrėte su tikru pedantu.

4. Ar jis mėgsta linksmintis. Nieko baisaus, jei mylimojo šaldytuve nuolat galite pamatyti vyno ar šampano butelį, skirtą išskirtinei progai ar netikėtiems svečiams. Tačiau jei jo šaldytuvas nuolat prigrūstas įvairiausių alkoholinių gėrimų, tikriausiai turite reikalų su pašėlti mėgstančiu vyru. Nemanykite, kad šio savo pomėgio jis taip lengvai atsikratys.

5. Koks jo požiūris į gyvenimą. Pažvelgusi į vyro šaldytuvą nesunkiai galite suprasti, ar jis domisi globaliomis problemomis. Pirmiausia ieškokite plastikinių butelių. Jų nėra? Net mineralinį vandenį jis perka stikliniuose buteliuose? Sveikiname, tikriausiai susitikinėjate su vyru, kuriam ne vis vien, kokiame pasaulyje gyvens jo vaikai ir anūkai! Taip pat ieškokite ekologiškų produktų. Jų vartojimas rodo, kad jis rūpinasi savo sveikata.

6. Ar jis mėgsta bendrauti. Atkreipkite dėmesį, ar savo antrosios pusės šaldytuve rasite produktų, skirtų vyriškam pasisėdėjimui. Jei pamatysite kelias skardines alaus ir užkandžių, galbūt pas jį planuoja užsukti draugai. Tai gali rodyti, kad jūsų mylimasis nėra vienišius ir neatsisako vieną ar kitą vakarą praleisti su bičiuliais.

7. Ar jis domisi kitomis kultūromis. Kad tai išsiaiškintumėte, žvilgtelėkite į jo vaisių ir daržovių atsargas. Jei ten pamatysite tokių vaisių ar daržovių, kurie auga egzotinėse šalyse, tikriausiai susitikinėjate su žmogumi, kuris nori pažinti pasaulį. Tai daug ką pasako ir apie jo charakterį. Pavyzdžiui, toks vyras greičiausiai mieliau per atostogas norės pakeliauti nei sėdėti namuose. Puiku, jei ir jūs rinktumėtės tą patį!